Hodnoceniher.cz

The Walking Dead: Season 2

79%

Průměr z 8 recenzí
#pc #playstation 4 #xbox-one #ios #android #macos #xbox 360 #playstation 3 #ps vita #adventura #filmová hra #walking dead #ipad #iphone #ps4 #windows #ps3 #x360 #zombie #horor #mac #akční #survival #postapokalyptická #vita #episodický #adventure #grafik-adventure #telltale games #the walking dead: season 2 #mirco kämpfer #pc #adventure #akční hry #atmosférické hry #dobrodruzne #emocionální #hororové hry #příběhové hry

Recenze

8/10
Gaming professors
5. 10. 2022
The Walking Dead: Season 2 je příjemnou hrou, která perfektně doplňuje první sérii a rozvíjí příběh malé Clementine, snažící se přežít ve světě všech možných monster, od zombíků po lidi. Nedosahuje sice kvalit prvního dílu, ale jedná se o velice nadprůměrnou hru, i když si v ní moc nezahrajete a spíše se kocháte příběhem.

80%
Bonusweb
11. 9. 2014
Právě skončená sezona nejoblíbenějšího herního seriálu nepřinesla nic nového, milovníci kvalitních příběhů ale přesto budou opět nadšeni.

79%
GameStar.de
3. 9. 2014
Gelungenes Untoten-Adventure, aber nicht so gut wie Season One.

8/10
Tiscali Games
27. 8. 2014
Nejdelší epizoda druhé série The Walking Dead je zároveň epizoda nejlepší. Důstojně završuje dosavadní příběh a rovnou připravuje půdu pro třetí sérii.

8/10
Tiscali Games
25. 7. 2014
Hlavním problémem 4. epizody je fakt, že vychází s takovým zpožděním a než se člověk zase rozkouká, má půlku za sebou. Každopádně jde o dosud nejnapínavější část druhé série The Walking Dead. Dejte sem to finále!

8/10
Tiscali Games
15. 5. 2014
Třetí epizoda dělá z hráče jen bezmocně přihlížejícího diváka, ale za ty nervy drásající momenty to stojí. Je lineární, nesmlouvavě drsná a obecně výborná.

8/10
Tiscali Games
6. 3. 2014
Akčnější, bohatší, ale hlavně napínavější než první epizoda. The Walking Dead je ve skvělé formě. House Divided je navíc jednou z těch epizod, při jejichž hraní máte dojem, že vaše rozhodnutí mají skutečně váhu. Jen kdyby zdejší postavy dostaly více rozumu…

7/10
Tiscali Games
27. 12. 2013
Druhá sezóna začala pozvolně a už z podstaty věci se jí nedaří opakovat poprask, který The Walking Dead způsobila loni. Malá Clementine v hlavní roli je příslibem svěžího zážitku, ale jinak jde o to samé, co minule, a na povrch se derou staré známé problémy. To nejdůležitější každopádně zůstává – skvělý příběh.