Hodnoceniher.cz

The Unfinished Swan

68%

Průměr z 5 recenzí
#playstation 4 #playstation 3 #ps vita #akční #adventura #ps3 #adventury #konzole #ideální příklad #základní mechanika #hrou #štětec #řeč #thatgamecompany #umění #herní mechanika #ps3 #sony computer entertainment #armature studio

Recenze

5/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
W The Unfinished Swan upatrywałem cichego killera, a dostałem tylko zajawkę świetnego pomysłu obklejoną kilkoma innymi rozwiązaniami. Gra wydaje się być nieskończona niczym tytułowy łabędź. Gdyby twórcy rozwinęli swoje początkowe pomysły, to byłby przełom. A tak jest niestety brzydkie kaczątko.

Eurogamer.cz
7. 12. 2012

7/10
Tiscali Games
6. 12. 2012
Unfinished Swan je krásná, netradiční a myšlenkově provokativní hra, která popírá herní stereotyp sázkou na neustálé překvapování hráče. Vyčerpání všech zajímavých motivů se však hra brání tím nejvíce otravným způsobem – ukončí sama sebe uprostřed rozdělané práce, kdy je hráč připraven se ji zcela poddat.

3,5/5
Doupě
5. 11. 2012
The Unfinished Swan je hrou na zhruba tři až čtyři hodiny, problémem však je, že i v tak krátké herní době se nepodařilo tvůrcům úplně vymýtit stereotyp. Hlavní mechaniky jsou natolik jednoduché a přímočaré, že sem tam prostě zavání stereotypem. Pokud ovšem toužíte po osvěžující hříčce, která vám prosvětlí den v záplavě klasické herní tvorbě, určitě pohádkovou nedokončenou labuť vyzkoušejte.

8/10
Game Informer
15. 10. 2012
Giant Sparrow's PSN title is brief, visually stunning, and more focused on the experience than with testing combat skills or platforming prowess.