Hodnoceniher.cz

Professor Layton and the Azran Legacy

71%

Průměr z 5 recenzí
#3ds #adventury #puzzle #adventura #logická #logické #nintendo 3ds #layton's mystery journey: katrielle and the millionaires' conspiracy #zábavná minihra #poslední dobrodružství #pro #legacy #příběhová část #ces #květiny #řeč #čest #nintendo #level-5

Recenze

8,3/10
Game Informer
25. 2. 2014
Hershel Layton's final headline appearance offers a worthwhile conclusion for the professor.

4/5
Doupě
9. 2. 2014
I přes občasnou únavu tak série prostě nezapře svůj šarm a dobře vám radím: Professor Layton and the Azran Legacy si nenechte ujít.

4/5
Doupě
5. 2. 2014
I přes občasnou únavu tak série prostě nezapře svůj šarm a  dobře vám radím: Professor Layton and the Azran Legacy si nenechte ujít.

4/5
Hrej.cz
3. 1. 2014
Poslední díl profesora Laytona je skvělým způsobem, jak zakončit dlouhou sérii unikátních logických her. Problémy s udržením tempa a některé méně povedené hlavolamy nezkazí celkový dojem ze hry a pokud 3DS vlastníte a rádi luštíte puzzly, určitě si nenechte tajemství odkazu Azranů ujít.

7/10
Tiscali Games
6. 12. 2013
Hershel Layton se rozloučil s důstojností sobě vlastní a i pošesté dokázal nabídnout zábavnou adventuru plnou hádanek. Na druhou stranu, profesorovi už zvoní hrana a kvůli neustále recyklovanému obsahu je jeho poslední dobrodružství zbytečně mdlé.