Hodnoceniher.cz

Civilization 6

79%

Průměr z 9 recenzí
#strategie #tahová #ps4 #windows #xbox-one #ps4 pro #switch #xbox one x #mobilní hra #ios #pc #playstation #xbox #dlc #konzole #age of wonders #civilization #uživatelské rozhraní #civilizace #civilization revolution #halo wars #rundenstrategie #2k games / sports #firaxis games #2k games #playstation 4 #xbox one #mac #linux

Recenze

87%
GameStar.de
21. 5. 2020
Durchdachte Fortsetzung mit hervorragend verzahnter Spielmechanik. Nur die KI erweist sich als Pferdefuß.

7/10
Doupě
10. 1. 2020
Celkem očekávatelný výsledek. Civilization VI se na konzolích hraje dobře, ale má mnoho zbytečných nedomyšleností v uživatelském rozhraní. Oproti PC je verze pro konzole zkrátka dost těžkopádná.

3/5
GameSite.sk
6. 1. 2020
Civilization VI je na konzolách rovnako kvalitným titulom ako na PC. Ľuďom, ktorí si hry radi vychutnávajú v pohodlí gauča a na veľkej televíznej obrazovke, ju môžem odporučiť. Sú tu však dve ale. Pripravte na to, že vaše peňaženky zakrvácajú o trošku viac ako obvykle, a ak by ste si chceli zahrať s kamarátmi, je veľká šanca, že sa vám to kvôli pokazenému multiplayeru jednoducho nepodarí. Ešte stále.

8/10
Tiscali Games
19. 12. 2018
Absence některých dodatečných obsahových balíčků by až tak nevadila, nemožnost alespoň dokoupit Rise & Fall zamrzí, ale ořezané multiplayerové možnosti jsou už větší vadou na kráse. Přes to všechno jde o dobrý port pořád skvělé hry, jejíž koncept je na Switchi jako doma.

7/10
Tiscali Games
4. 5. 2018
Drsná cenovka. Bezmála v ničem jiném rozhodování o koupi šesté Civilizace na iPadech nespočívá. Překousnete-li ji společně s několika uskrovněními, čeká vás moc pěkné strategické vyžití na cesty, které osloví veterány stejně jako náhodné kolemjdoucí.

9/10
Tiscali Games
31. 10. 2016
Vynikající kombinace inovací a osvědčených mechanik, která nabízí prvotřídní zábavu na desítky a desítky hodin, aniž by vás kdykoli otravovala nad únosnou mez. 

Eurogamer.cz
25. 10. 2016
Mnoho změn k lepšímu i horšímu, ale hra vás zabaví opravdu na hóódně dlouho. Má atmosféru, která vás pohltí.

80%
Bonusweb
25. 10. 2016
Šestá Civilizace slibovala spoustu změn a nových způsobů, jak závod napříč dějinami hrát a vyhrát. A i když autoři opravdu nabízejí spoustu zajímavých novinek, některé věci se bohužel nemění.

9,5/10
Game Informer
25. 10. 2016
Civilization VI is a Swiss watch of complexity. Every element of Firaxis' newest strategy simulation has been refined to a razor's edge.