Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Spec Ops: The Line > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Spec Ops: The Line (X360) 77.11 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DD WorldJan Stach---78 %2012-07-23
GameSite.skKapo---85 %2012-07-14
Časopis SCOREMarek Jedinák---80 %2012-07-10
Games.czAleš Smutný8/1080 %2012-07-01
Sector.skmatus_ace8/1080 %2012-06-27

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.60 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1240 z 5973 Žebříček
PC: 515 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 31 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 129 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2010-09-27
Hrej.cz2010-08-21
Eurogamer.cz2010-08-09
GamePark2010-07-26
Zing2010-06-15
Recenzeher.eu2010-04-03
hry.Sme.sk2010-03-10
Hrej.cz2010-02-05
Czechgamer.com2010-01-30
Vokr.com2010-01-29
GamePark2010-01-18
Bonusweb2010-01-10

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Prd) - neregistrovaný
Datum:2012-09-07 03:25:27
tohle je něco, co si člověk dost dlouho zapamatuje. příběh samozřejmě. strašný, šílený je dostat se do pekla války. ve válce nejste hrdina, jenom sprostej vrah. něco tak depresivního jsem snad nehrál...
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Spec Ops: The Line
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Spec Ops: The Line
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6651x - statistika
Spec Ops: The Line 81 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-06-29
Spec Ops: The Line

Průměrné hodnocení z médií:

80.60 %

Min : 78 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Yager Development
Distributor: 2K Games
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 5
Počet preview: 12

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 8/10
Na PC sa navyše mohlo výraznejšie zapracovať na ovládaní, ktoré je dosť nepohodlné. No aj napriek tomu je Spec Ops: The Line titulom, ktorý by ste si nemali nechať ujsť. Už len kvôli inému pohľadu na zverstvá vojny.
> Games.cz : 8/10
Velké překvapení a černý kůň na poli válečných stříleček. Spec Ops vám vesrvíruje temný příběh, který oponuje všem současným klišé válečných her. Škoda, že jej nedoplňuje stylu vyprávění více odpovídající akční složka.
> Časopis SCORE : 80 %
Spec Ops: The Line je vcelku povedená hra, která šikovně skloubila naskriptované pasáže a divikou akci říznutou nutností opatrně taktitizovat a neustále se krýt. Slušná grafika společně s neotřelým příběhem dělá z této hry zatím jednu z nejlepších záležitostí na letošní, herními publishery poněkud zapomenuté prázdniny. Jde rozhodně o jendu z těch lepších her posledních měsíců, ačkoli s sebou nepřináší žádnou revoluci či zázraky.
> GameSite.sk : 85 %
Táto hra je rozhodne najväčším prekvapením tohto leta. Sám som od tejto hry nečakal tak veľa. Zo začiatku sa to rozbieha pomaly, čo je mínus, ale postupom deja sa všetko zahusťuje. Jednoducho povedané, atmosférická hra plná zvratov, morálnych rozhodnutí a občas dojímavého a morbídneho príbehu, vo výborne nasvietenom a vymodelovanom prostredí Dubaja. Hra sa príjemne hrá a je v nej plno epických momentov, ktoré vás nenechajú na pokoji. Zamrzí občasná frustrácia pri boji s hordami nepriateľov. Taktiež absencia co-opu, ale poteší aspoň vloženie multiplayeru. Toto všetko iba za niečo cez 35 euro. Nie je nad čím rozmýšľať.
> DD World : 78 %
Celkově stojí Spec Ops: The Line za zahrání, i když nečekejte střelecké akční orgie jako takové, spíše psychologickou filmovější akční hru. Rozhodně solidní letní herní kratochvíle, zvlášť v herním suchu, jež nyní tradičně panuje.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %