Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dungeon Siege 3 > PC > RPG

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Dungeon Siege 3 (X360) 71.00 %

Kde koupit ?

(X)zone  221 Kč  Český manuál

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---75 %2011-09-24
hry.Sme.skJán Kordoš6.9/1069 %2011-08-10
DoupěKarel Kališ6/1060 %2011-07-19
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade5/1050 %2011-07-11
Recenzeher.euMichal Klacik---79 %2011-07-04
Herní webJiří Navrátil---60 %2011-06-29
Hrej.czOndřej Švára5/1050 %2011-06-28
GameParkMalinka---60 %2011-06-28
Eurogamer.czJiří Sládek7/1070 %2011-06-28
Sector.skuni7.5/1075 %2011-06-25
Czechgamer.comRobert Varga---70 %2011-06-22
Games.czKarel Vojtíšek7/1070 %2011-06-20
Ostatní---90 %2011-06-12

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.54 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

65.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 65 %
Pořadí:

Celkově: 3321 z 5797 Žebříček
PC: 1522 z 3048 Žebříček
PC/RPG: 149 z 257 Žebříček
Vše/RPG: 295 z 460 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2011-02-06
Hrej.cz2010-08-08
Czechgamer.com2010-07-30
Bonusweb2010-07-18
GamePark2010-07-16
Doupě2010-07-01
Eurogamer.cz2010-06-23

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dungeon Siege 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dungeon Siege 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11712x - statistika
Dungeon Siege 3 68 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-06-17
Dungeon Siege 3

Průměrné hodnocení z médií:

67.54 %

Min : 50 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Obsidian Entertainment
Distributor: Square
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 13
Počet preview: 7

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Ostatní : 90 %
Hru jsem dohrál na jedno zapnutí. Trvalo mi to asi 9 hodin bez pauzy a s plněním jen hlavních, potřebných questů. Pokud bych plnil i ty postranní tak by se hra protáhla. Celkově je to ale velmi kvalitní RPG titul, který nabízí kvalitní příběh, mnoho lokací a poutavé úkoly s nápadem (je potřeba angličtina na stření úrovni). Graficky krásně zpracováno, občas nějaký ten bug ale s tím se musí už počítat. Na hratelnost a pohyb postavy a kamery si zvyknete.
> Games.cz : 7/10
Dungeon Siege III dokázal nemožné, pronikl i na konzole. V tomto ohledu jde o sympatický krok! Ve všem ostatním nabídl hodně dobrou zábavu, solidní akci, ale nezbavil dojmu, že to celé mohlo být přeci jen lepší. Platí to zejména o PC verzi, která by sama o sobě zasloužila jeden bodík z hodnocení dolů.
> Czechgamer.com : 70 %
Dungeon Siege 3 bude bezesporu bavit veliké množství hráčů a jistojistě si najde větší publikum, než předchozí díly… A asi právě díky tomu, že se stoprocentně naklonila konzolím. Co si budeme povídat, tušili jsme to už při pohledu na první videa.
> Sector.sk : 7.5/10
Dungeon Siege III je akčne ladená RPG, ale vďaka početným úlohám a pomerne hojne zastúpeným dialógom, sa nejedná o tuctovú rúbanicu. V porovnaní s predošlými dielmi je to však chudobnejší príbuzný, ktorý stratil to, čo hráči v jednotke a dvojke milovali. Skutočným neduhom je ale nevhodné ovládanie na PC, no tvorcovia už prisľúbili nápravu
> Hrej.cz : 5/10
Dungeon Siege III je novou záminkou k tomu, aby konzolisté a pcčkáři vykopali válečný joystick.
> GamePark : 60 %
Celkově se ale nejedná o nic více, než technicky lehce nadprůměrnou, ale herně velmi průměrnou hru připomínající RPG, která je jasně zaměřena spíše na sváteční hráče RPG (hodně se asociuje podobnost s Fable III, které je ale mnohem hezčí a nabízí více možností). Od nás si tedy hodnocení více než lehce nadprůměrných 60% nezaslouží a budeme doufat, že připravovaný TES: Skyrim nedopadne stejně.
> Eurogamer.cz : 7/10
Sice není dokonalým akčním RPG, ale řezničiny v něm najdete dost, hezké grafiky a spousty předmětů také, a bavit se budete až do konce. Zvlášť, pokud si proti banditům, obřím pavoukům a démonům pozvete na pomoc kamarády. To vám pak nebude vadit ani docela krátký a neoriginální příběh nebo pár technických opruzů. Pokud plánujete hrát jen singleplayer, z celkového hodnocení si nějaký ten bodík odečtěte.
> Herní web : 60 %
Zábavné a oddychové akční RPG s několika nepovedenými inovacemi. S původními dvěma díly má však společné již jen jméno. Hra je vyrobena primárně pro konzole, tudíž na PC počítejte s nepřívětivým ovládáním i interfacem. Majitelé konzolové verze si k hodnocení mohou s klidným svědomím připočíst 10%.
> Recenzeher.eu : 79 %
Bez pochyby Dungeon Siege III útočí na skvělé hodnocení. Daří se mu to zejména pěkně ztvárněným příběhem, chytlavou hratelností, která těží z funkčního soubojového systému, a zároveň z faktu, že takovéto hry se v dnešní době již nedělají. Jistě se jedná o oldschool – RPG jak má být, nicméně trpí neduhy, které můžete s klidem přehlédnout, aniž by vás hra přestala bavit.
> GamesWEB.sk : 5/10
Gameplay síce odkazuje na tradičné prvky žánra akčných RPG a rozhodne ho nemožno označiť za vyslovene zlý, ale inak ako priemerným herným zážitkom sa čas strávený s týmto titulom nazvať nedá.
> Doupě : 6/10
Za plnou cenu se hra asi nevyplatí, ale ve slevě se jedná o zábavnou diablovku, která se velmi příjemně hraje a slušně odsýpá. A poslední poznámka, pokud byste vážně chtěli hrát v současné době na myši, odečtěte si z hodnocení jeden bod.
> hry.Sme.sk : 6.9/10
Dungeon Siege III nie je nepodarkom, na ktorom by sme našli jednu chybu za druhou. Dobré meno svojim predchodcom však nerobí a v žánri akčných RPG predstavuje len mierny nadpriemer. Nenáročná zábava sa vám priskoro ohrá a nemusí ohúriť ani možnosť rozohrať si príbeh znovu za inú postavu, pretože to levelovanie je v podstate fádne a nevýrazné. Je to znovu o tom istom - hre akoby chýbala duša, potrebná atmosféra, nechytila nás tak, aby sme ju neochotne vypínali. Tak ako Alpha Protocol, tak i čiastočne Fallout: New Vegas. Jednoducho si v Obsidiane môžu spraviť čiarku, že majú za sebou ďalší projekt, pokračovanie úspešnej značky. Avšak nič viac.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %