Hodnoceniher.cz

The Evil Within 2

71%

Średnia od 14 recenzje
#pc #xbox-one #playstation 4 #horor #akční #3rd person #third person #ps4 #windows #ps4 pro #stealth #akce #bethesda #castellanos #evil within 2 #mikami #survival #xbox #xbo #bethesda softworks #action #action-adventure #tango gameworks #horror #survival horror #pc #tango gameworks #xbox one

Recenzje

8/10
Komputer Świat
18 gru 2018
The Evil Within na pecetach możemy znaleźć w polskich sklepach już za około 150 złotych. Edycje konsolowe są droższe i będziemy musieli na nie wydać przynajmniej 200 złotych. Warto jednak napisać, że pierwszą część na PC da się znaleźć już za 34,99 zł.

GamePark
2 sty 2018

65%
Czechgamer.com
1 gru 2017
Titul, na ktorý som sa nesmierne tešil je nakoniec veľkým sklamaním a to hlavne pre fanúšikov prvého dielu.

Eurogamer.cz
6 lis 2017
Kombinace Resident Evil 4 a Truman Show v zábavném, leč nepříliš pozoruhodném pokračování, kterému podráží nohy vlažný stealth a lekačky.

4/5
Hrej.cz
27 paź 2017
TEW2 není tak archaický horor jako jednička. Není to ani typický survival horor. Je akčnější a emotivnější. Navzdory tomu, že nepřichází s plejádou originálních nápadů, rezonují v něm přesvědčivě ozvěny dalších skvělých hororů. Pojetí prvního dílu bylo odvážnější, ale dvojka může oslovit více lidí.

8,7/10
Centrum Her
26 paź 2017
Trochu menej hororový, no po všetkých stránkach lepší diel s perfektne vyváženou hrateľnosťou. Dúfam, že Bethesda prinesie aj tretí diel alebo aspoň kvalitný datadisk.

0/10
Gamebro
23 paź 2017
Není snadné udělat dobré pokračování. Prvotinou lze vytvořit velmi solidní základnu, ale ne každá nabízí dostatek materiálu, aby uživila další díl. Ani v případě her bohužel nejsme často ušetřeni silně nastavované kaše, která původní delikatesu připomíná jen základními obrysy. Jedním z titulů, u kterých jsem měl k pokračování nedůvěru, byl také The Evil Within.

8/10
Tiscali Games
23 paź 2017
Znovu a lépe. The Evil Within 2 bojuje s nemrtvými v bohatší, lépe navržené a kvalitně zpracované akci. Není to jen bezmyšlenkovitá brutalita, jak by se mohlo zdát. Dobré nápady korunuje příjemně dlouhá herní doba. 

6/10
XboxWeb.cz
21 paź 2017
Jak ohodnotit pokračování, které je skvělou hrou, ale naprosto průměrným hororem, když právě v tomto směru by mělo excelovat. Mikamiho tým dokázal využít herní prvky původní hry a rozšířil je do pseudo-otevřeného světa, v němž navzdory velikosti probíhá tolik událostí, že udrží pozornost po celou dobu hraní. STEM už bohužel není velká neznámá, a tak trojlístek akce-craftování-stealth přebíjí snahy...

90%
Bonusweb
17 paź 2017
Tvůrce série Resident Evil nám servíruje další výpravný a skvěle hratelný horor, který nadchne i příznivce her Silent Hill nebo Dead Space. Pro fanoušky žánru je to povinnost.

88%
GameStar.de
13 paź 2017
Exzellent spielbarer Survival Horror, der seine faszinierende (lineare) Handlung gekonnt mit einer offenen Welt kombiniert.

3,5/5
HardcoreGamer
13 paź 2017
The Evil Within 2 is a more coherent and purposeful journey, strengthened by its voyage into non-linear level design, while at the same time reinforcing the foundation with which the original’s gameplay often shined through on. That’s not to say the sequel doesn’t throw up a few too many unfair fail states — be it in and out of stealth mode — not to mention the occasional performance mishaps that show...

7,8/10
Game Informer
12 paź 2017
The Evil Within 2 breaks some new ground for the series, but doesn't find its own identity.

7,8/10
Game Informer
12 paź 2017
The Evil Within 2 breaks some new ground for the series, but doesn't find its own identity.