Hodnoceniher.cz

Rainbow Six Siege

78%

Średnia od 8 recenzje
#akční #multiplayer #kooperace #ps4 #windows #xbox-one #ps4 pro #xbox one x #ps5 #xsx #pc #akce #rainbow six siege #spousta zbraní #řeč #bodové ohodnocení #mířená kulka #sie #singleplayerový mód #six #tom #tom clancy's #zvuková kulisa #rainbow #pouliční válka #výrazný způsob #nekonečno #první minuta #povedený díl #samotář #skupinový útok #utrácení #válka #denní chléb #breach #online klání #rain #clancy #rainbow six #ubisoft #shooter #multiplayer-shooter #ubisoft montreal #playstation 4 #playstation 5 #xbox series x/s #xbox one

Recenzje

8,5/10
Komputer Świat
18 gru 2018
Rainbow Six Siege, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

89%
GameStar.de
13 gru 2017
Die knallharten Multiplayer-Gefechte von Rainbow Six: Siege machen dank stetigem Content-Nachschub und sinnvollen Verbesserungen mehr Spaß, als je zuvor.

8,3/10
Centrum Her
12 gru 2015
Rainbow Six Siege je i přes občasné problémy s připojením a slabší grafikou skvělou taktickou záležitostí, která pro amatéry v oboru bude pekelnou výzvu a pro profesionály jistou povinností.

Eurogamer.cz
11 gru 2015
Rainbow Six znovu ožívá jako napínavá hra pro více hráčů, kterou občas kompromitují její vlastní progamingové ambice. Bez medaile.

8/10
Tiscali Games
11 gru 2015
Fantasticky napínavá týmová řežba hravě skryje fakt, že kromě čistého multiplayeru vlastně Siege nic kloudného nenabízí. Příběh, ani svébytnou kampaň si od Ubisoftu (na rozdíl od všeho ostatního) prostě nekoupíte. Ale vážně to nevadí, v Siege zatočíte s teroristy jako nikdy předtím!

3,5/5
Doupě
9 gru 2015
Rainbow Six Siege je výbornou taktickou akcí s parádní týmovou atmosférou, destrukcí prostředí a důrazem na věrohodnost. Pokud holdujete právě takovému typu her, nebudete koupě litovat. Pokud se však přikláníte spíše k frenetické hratelnosti Call of Duty, rozhodně hledejte jinde. Toto není hra pro vás.

7/10
Game Informer
4 gru 2015
After a seven-year haitus, Rainbow Six returns slimmed down. Is one good multiplayer mode enough to stand on?

7/10
Zing
3 gru 2015
Rainbow Six Siege je kvalitní multiplayerové FPS, které trpí nedostatkem herního obsahu. Přesto se ale jedná o titul, který byste si s partou přátel neměli nechat ujít. Pokud náhodou patříte mezi sólisty, chvíli si počkejte. Bez sehraného týmu to prostě nestojí za to. Mimo to, na herní scéně najdeme i cenově přístupnější modely.