Hodnoceniher.cz

Generation Zero

49%

Średnia od 7 recenzje
#fps #pc #playstation #xbox #xbox-one #ps4 #gamescom #puška #survival #švédsko #světlice #potenciál #náplň #nedostatek surovin #pro #zero #level #robot #tlou #goliáš #mašinérie #x1 #generation zero #akční #xbox live #xbox one x #action #ego-shooter #avalanche studios #thq nordic, avalanche publishing #playstation 4 #xbox one

Recenzje

4/10
Zing
17 maj 2019
Zbytečně rozvláčná a prázdná střílečka, které by k solidní atmosféře prospěla důkladná zeštíhlovací kůra a smysluplnější obsah.

2/5
Hrej.cz
11 kwi 2019
Znáte pravidlo 80 ku 20? Osmdesát procent práce v Avalanche Studios zvládli, těch posledních dvacet, těch nejdůležitějších dvacet, jim však podrazilo nohy. V budoucnu, ve slevě, nicméně obdržíte poměrně nápaditý titul. Jen bude plný chyb.

55%
Czechgamer.com
9 kwi 2019
Na pohled zajímavé zasazení a masivní svět nedokážou vykompenzovat plochou náplň jednotlivých misí, přílišné upínání ke kooperaci a celkový pocit prázdnoty, který se při hraní brzy dostaví.

61%
GameStar.de
1 kwi 2019
Koop-Shooter mit spannendem Killer-Robo-Szenario, der aber mit Story-Schwächen und Technikmacken kämpft und so viel Potenzial verschwendet.

4/10
XboxWeb.cz
29 mar 2019
Generation Zero mělo potenciál, umí mít výbornou atmosféru a zpracování Švédska se také povedlo. Víc než s robotickými vetřelci budete však většinu času bojovat se špatným uživatelským rozhraním, špatnou umělou inteligencí a hromadou technických nedodělků a chyb, které vás prostě nenechají si hru náležitě užít. Třeba po hromadě updatů a s menší cenovkou dokáže hráče přitáhnout, ale v aktuálním stavu...

6/10
Doupě
28 mar 2019
Silný potenciál na sebe upozorňuje skvělou atmosférou a hravou hratelností. Titul je však zdiskreditován nedostatečným příběhem, rychle přicházejícím stereotypem a lpěním na multiplayeru. Neuspokojivý technický stav je jen kyselou třešničkou na dortu.

5/10
Game Informer
27 mar 2019
Beautiful vistas and giant robots can't save Generation Zero from being a tedious and disappointing shooter.