Hodnoceniher.cz

Wolfenstein 2: The New Colossus

77%

Average from 18 reviews
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #akční #fps #first person #e3 2017 #ps4 #windows #ps4 pro #switch #wolfenstein #bethesda #machinegames #wolfenstein 2: the new colossus #bethesda softworks #bj blazkowich #střílečka #wolfenstein ii: the new colossus #xbox #xbo #shooter #ego-shooter #strzelanki #wolfenstein ii: the new colossus #pc #ps4 #xbox one #akční hry #sci-fi #steam

Reviews

7,5/10
Gaming professors
Jun 8, 2021
Wolfenstein II: The New Colossus je velice povedená FPS se skvělou dávkou akce i klidných pasáží, ale také se skvělým soundtrackem. Nicméně zasazení některých politických a myšlenkových názorů je v některých situacích až silně viditelné, i když se může jednat o vymazání svastik a symbolů nacismu. Dalším negativem je již přílišné přitažení za vlasy v dějové linii, která může působit až komicky.

7/10
Komputer Świat
Dec 18, 2018
Nigdy żadnej grze nie wystawiłem 10/10, a pozycja wyjściowa każdego tytułu to 1/10. Na mojej skali 6 oznacza tytuł "niezły", 5 to "średni", zaś 7 - "dobry".

5/10
Tiscali Games
Jul 12, 2018
Port původně povedené hry, která ale kvůli hardwarovým omezením musela být seprána na tak hrubé valše, že výsledek nelze s klidným svědomím bezvýhradně doporučit.

8,5/10
Game Informer
Jul 2, 2018
The Switch port of Wolfenstein II retains all the zany action and heartbreak of its console predecessor.

Eurogamer.cz
Dec 26, 2017

87%
Czechgamer.com
Nov 20, 2017
Vývojáři z Machine Games splnili vysoká očekávání a znovu servírují nesmírně chytlavou akční jízdu, kterou nezastaví ani smečka Oberkommandantů.

8/10
Tiscali Games
Nov 2, 2017
Dvojka pokračuje ve stopách svého předchůdce a nepřináší žádné zásadní novinky. Co ovšem přináší je hektická, explozivní akce doplněná výborným, byť místy trochu moc ulítlým příběhem.

90%
Bonusweb
Oct 31, 2017
Náckobijec B.J. Blazkowicz je zpátky v plné síle. Přináší spoustu politicky nekorektního humoru, extrémního násilí a především neuvěřitelně chytlavé akce, které si bere to nejlepší ze starých klasik i moderních hitů.

4/5
Hrej.cz
Oct 30, 2017
Velmi povedená staromilská střílečka, která se ale od minula nenaučila prakticky žádné nové triky. Jestliže ale hladovíte po zabíjení nácků po stovkách, nemusíte váhat.

9/10
XboxWeb.cz
Oct 30, 2017
Nacisti možná dobyli Ameriku, ale dokud je BJ Blazkowicz naživu, nebudou v klidu spát. The New Colossus může hrdě nést značku legendární střílečky, protože ani tentokrát nezaprodává duši ďáblu. Ten nosí slušivé hadry, v měšci mu cinkají zlaťáky od společně hrajících lidí a internetové připojení mu čouhá ze zádi. Jestli se chcete bavit nad nekončící akcí, jste tu správně. Chcete-li na žánr nadstandardní...

9,3/10
Centrum Her
Oct 29, 2017
Dvojka už nie je tak revolučná a originálna ako jednotka pred rokmi, no tieň sa podarilo prekročil a je to znova skvelá jazda.

0/10
Gamebro
Oct 28, 2017
Generál Totenkopf byl v minulém díle po právu poražen, fašisté ale stále vládnou alternativnímu světu 60. let minulého století. Wolfenstein 2: The New Colossus přesouvá boj do Spojených států, kde bude oblíbený hrdina B.J. Blazkowicz s bandou bojovníků za svobodu škodit bezskrupulóznímu režimu. Těšit se přitom můžete nejen na šťavnaté přestřelky, ale znovu i na strhující příběh plný překvapivých zvratů,...

GamePark
Oct 28, 2017
Je tomu zhruba 24 hodin, co na herní scénu dorazila očekávaná akce Wolfenstein II: The New Colossus, jež rovnou dopadla na tři platformy – Windows, PlayStation 4 a Xbox One. V příštím roce (2018) se pak dočkají i majitelé konzole Nintendo Switch. Místo zrození hry se nikterak nemění. I tentokrát je v hlavní roli vývojářské studio MachineGames a vydavatelem Bethesda. Druhý díl Wolfensteina přímo navazuje...

9/10
Zing
Oct 26, 2017
Pokračování ve velkém stylu. Skvělá hratelnost, nechutní nácisté a trýznivé vyobrazení světa, ve kterém nacisté ovládli Ameriku. Dobrý příběh byl nutností, ale jeho členitost a vedlejší linky vás dost možná překvapí.

4/5
HardcoreGamer
Oct 26, 2017
Wolfenstein II: The New Colossus delivers an enjoyable action packed first person shooter experience. The alternate take on history makes for an interesting story populated by characters who are easy to care about. The characters that the player is supposed to hate are quite easy to despise since the game doesn’t hold back about cranking up their despicable level. Some sequences are hard to sit through...

9,8/10
Game Informer
Oct 26, 2017
MachineGames takes a solid foundation and creates a work of bloody art out of it.

Eurogamer.cz
Oct 26, 2017
Důstojná a znovu řádně akční nálož, jež dělá čest své sérii.

89%
GameStar.de
Oct 26, 2017
Ein fast perfekt ausbalancierter Mix aus Härte, Humor und klassischem Shooter-Gameplay mit modernen Elementen.