Hodnoceniher.cz

Sports Champions

75%

Average from 7 reviews
#ps3 #sport #sportovní #playstation #ps move #playstation 3 #arkády #konzole #pohyb #řeč #ovladač #pohybový ovladač #sony interactive entertainment #sony online entertainment

Tutorials, cheats

Reviews

7/10
Tiscali Games
Nov 2, 2010
Sports Champions plní to, co by měla. Ukazuje potenciál pohybového ovladače a nabízí solidní porci zábavy pro párty, společenské události a koneckonců i pro případy, kdy chcete zkusit, zda vaše drahá polovička přeci jen to hraní nezkusí. A ostatně...než dojedete jeden turnaj v lukostřelbě, i přes relativně malou náročnost této disciplíny na fyzičku, budete docela zadýchaní. I tyhle spálené kalorie...

7/10
Doupě
Oct 11, 2010
Po vizuální stránce hra nijak neohromí, nicméně ani neurazí. Oplývá několika chybkami a nedodělky, přesto je výsledný balík vysoce uspokojivý a hlavně nakažlivě zábavný.

3,5/5
Doupě
Oct 10, 2010
Přes všechny výtky jsem byl u Sports Champions spokojený. Oplývá sice několika chybkami a nedodělky, přesto je výsledný balík vysoce uspokojivý a hlavně nakažlivě zábavný. Jestliže se vám líbí Move, můžu vám hru s čistým svědomím doporučit. Pokud nevezmu v potaz hry, do nichž byla podpora pohybového ovladače přidána dodatečně, je Sports Champions na trhu prozatím nejlepším titulem svého druhu.

7,5/10
Sector.sk
Sep 15, 2010
Na rozdiel od Start the Party! má obrovskú výdrž, vyššiu komplexitu a je skôr určený starším. Navyše v presnosti čítania pohybov nepodvádza.

9/10
Eurogamer.cz
Sep 3, 2010
Nejedná se o sto a prvou variaci na odlehčené sporty s komiksovými postavičkami, ale o povedenou snahu na téma věrného převedení venkovních sportů a dalších aktivit do domovů a obýváků.

75%
Bonusweb
Sep 2, 2010
Pohybové ovládání Move má velké ambice. Ale aby zaujalo co nejširší masy, začíná spíš s jednoduššími tituly. I když Sports Champions nejsou úplně přesně ten případ.

7,8/10
Game Informer
Sep 1, 2010
Many gamers are quick to dismiss Move as a simple Wii clone, but Sports Champions does as good of a job showing off the exciting feats the new peripheral can accomplish.