Hodnoceniher.cz

Marvel's Spider-Man

84%

Average from 11 reviews
#playstation 4 #dlc #spider-man #akce #marvel #první ochutnávka #black cata #marvel´s spider-man #the heist #celá řada #celé město #sleeps #the heist dlc #new york #tahák #batoh #univerzum #největší tahák #ženská postava #první rozšíření #populární postava #příběhový přídavek #insomniac games #pomocná ruka #nový oblek #peter #avengers infinity war #střední obtížnost #inventář #velká pochvala #oblek #arkham #slunečný den #homecoming #milý detail #jistý prvek #většina her #velké poškození #hudební doprovod #audiovizuální stránka #gadget #celá plejáda #vnitřní démon #nedílná součást #zaměřený titul #akční adventura #sony #škoda #důstojné zakončení #silver #první dlc #obrovská škoda #spidey #peter parker #zajímavá lokace #konec dobrý #druhý díl #sable #celý příběh #hammerhead #pomrknutí #tradiční souboj #malé zpestření #marvel cinematic universe #nový obleček #noční hodina #black #turf wars #energetický štít #předchozí dlc #cata #silver lining #největší nedostatek #the silver lining #nový obsah #druhá polovina #yuri #ps4 #sony computer entertainment #sony interactive entertainment #playstation 5

Tutorials, cheats

Reviews

8/10
Doupě
Dec 21, 2018
Z příběhového hlediska důstojné a zábavné zakončení příběhu Spider-Mana, které nás nechává v natěšenosti na plnohodnotný druhý díl. Stále zábavné souboje, výborný audiovizuál a skvělá dynamika úvodní dvojice. Bohužel nepřináší DLC naprosto nic nového a skončí dříve, než si stihnete uvařit kafe. 

6/10
Doupě
Nov 23, 2018
Největším nedostatkem druhého DLC je tak vlastně to, že se v něm skoro nic neděje. Příběh máte za sebou za hoďku a kromě slibného cliffhangera nepřinese Turf Wars nic, co by stálo za hřích. Pár nových oblečků a výzev jsou sice fajn, ke štěstí nám ale rozhodně nestačí. Teď už jen počkat na finále Silver Lining, které doufejme bude důstojné. 

7/10
Doupě
Oct 26, 2018
Celkově je The Heist DLC příjemným malým dodatkem a ideální možností na chvíli se vrátit k oblíbeným postavám v případě, že už máte původní hru za sebou. Rozhodně se těšíme, co nám přinese DLC druhé, které dorazí už velmi brzy. 

85%
Czechgamer.com
Sep 4, 2018
Povedená open-world akce z univerza Spider-Man čerpající řadu prvků od Ubisoftu nebo Rocksteady. Nicméně i tak to hře sluší a budete se zatraceně dobře bavit.

4/5
Hrej.cz
Sep 4, 2018
Parádní akční hra pro fanoušky marvelovských komiksů, která dokáže zabavit a motivovat na dlouhé hodiny. Škoda nevyužitého příběhového potenciálu a repetitivnosti vedlejších aktivit. Přesto byste Spider-Manovi měli dát šanci!

9,5/10
Game Informer
Sep 4, 2018
Like Batman: Arkham Asylum before it, Spider-Man raises the bar for one of the world’s most beloved heroes.

9,5/10
GamePark
Sep 4, 2018
Zatímco prostřednictvím komiksových stránek nasbíral Spider-Man od svého uvedení v roce 1962 desítky milionů fanoušků, není možné říci, že by se mu stejně dobře vedlo i na stříbrném plátně a ve světě videoher. Režiséři ani herní vývojáři na tohoto hrdinu naštěstí přesto nikdy nezanevřeli. Filmová série, v níž si od roku 2002 s pavučinami pohrával Tobey Maguire, odstartovala ve velkém stylu, kvalita,...

4,5/5
HardcoreGamer
Sep 4, 2018
Insomniac Games has created the single greatest Spider-Man game and one of the best based on a comic book. It has a beautifully-rendered world, an addicting combat system and a compelling story that, while won’t win any awards, provides cinematic and highly-absurd scenarios. Swinging across Marvel’s version of Manhattan not only looks good thanks to the beautiful lighting and attention to detail, but...

9,3/10
Centrum Her
Sep 4, 2018
Najlepšia Spider-Man hra v histórii a zároveň výborná akčná adventúra, ktorú by ste si v žiadnom prípade nemali nechať ujsť. Splnený sen každého fanúšika!

9/10
Doupě
Sep 4, 2018
Co říci závěrem? Po druhém dílu Spider-Mana jsme museli čekat opravdu dlouhé roky, abychom se dočkali důstojného nástupce a novinka plní tuto roli do puntíku. Insomniac potvrdil svou pozici špičkového vývojářského studia a přinesl prvotřídní herní komiksárnu s ukázkovým využitím licence, skvělou prezentací a příběhem, který umí chytnout za srdce. Chyby by se rozhodně našly, pravdou ale je, že se mi...

9/10
Zing
Sep 4, 2018
Marvel’s Spider-Man od Insomniac Games je exkluzivita jako hrom a hráči na PC a ostatních konzolích ji budou zcela jistě závidět. Není se čemu divit – skvělý komiksový příběh, odladěná hratelnost, spousta činností v živoucím Manhattanu a povedený audiovuzuál. Až na několik málo výtek se jedná o velmi povedený titul, který se nebojím vřele doporučit. Jen více takových.