Hodnoceniher.cz

Marvel's Iron Man VR

68%

Average from 11 reviews
#playstation 4 #ps4 #ps vr #vr #marvel #virtuální realita #camouflaj #sony interactive entertainment #ps4 pro #playstation vr #psvr #first person akce #iron man vr #playstation #akce #sony #iron man vr #avengers #ghost #iron man #gunsmith #interakce #pepper #friday #oblek #tony starek #man vr #zbraně #tony #avenger #blood & amp #zážitek

Reviews

Eurogamer.cz
Jul 25, 2020
Pro fanoušky této postavy doslova vysněný titul na PSVR, i přes určitá omezení a nedostatky.

7/10
Vortex
Jul 21, 2020
Jestliže jste se chtěli někdy stát superhrdinou, tak na nic bližšího tomuto zážitku asi v dohledné době určitě nenarazíte. Marvel's Iron Man VR rozhodně není perfektní záležitostí a zamrzí zejména opakujícím se obsahem, nabízí ale jedinečné zpracování pohybu i akci v prostoru a techniku PSVR využívá na maximum.

7/10
Doupě
Jul 18, 2020
Iron Man VR je chutnou jednohubkou, ve které opravdu pocítíte, jaké to je být Iron Man. Místo hry bych titul označil spíše za interaktivní zážitek pro všechny milovníky Marvelu a Iron Mana především. Chybí tu spousta prvků, které by pozvedly hru na úplně jinou úroveň, ale vlastníte-li PS VR, rozhodně doporučujeme vyzkoušet. Doufejme, že se vývojáři do pokračování poučí. 

8/10
GamePark
Jul 16, 2020
Situace virtuální reality pro konzole od Sony není extra růžová. Sice se najdete celá řada titulů, které se v ní dají hrát, ale v drtivě většině se jedná o menší hříčky, nebo případně zůstanou očekávaní daleko od výsledku. To chtěli zvrátit autoři Iron Man VR, kteří připravili hru s velkou produkční hodnotou, relativně dlouhou herní dobou a komplexní hratelností.

50%
Bonusweb
Jul 9, 2020
Tony Stark se vrátil jako Iron Man do herního světa v titulu určeném výhradně pro virtuální realitu. To zní jako skvělý nápad pro videohru, že? Jenže zpracování vázne.

7/10
Tiscali Games
Jul 8, 2020
Iron Man je další exkluzivitou pro PS4, která za to stojí, i když občas naráží na hardwarové hranice. Perfektně odladěná hratelnost bez jediného záchvěvu kinetózy je skvělá a létání ve virtuální realitě nabízí nesmírné uspokojení. Jen kdyby se to rychleji načítalo!

7/10
Sector.sk
Jul 7, 2020
Naozaj si pripadáte ako Iron Man, keď využívate repulzory v dlaniach na let tak, ako ste to napríklad videli vo filmoch. Alebo nimi rovno zaútočíte, namierite na nepriateľov raketami v predlaktiach, či využijete unibeam z oblúkového reaktora v hrudníku. 90% času v hre to funguje dobre, no tu a tam sa objaví nejaký problém. V zásade to ale nie je nič, čo by vám malo pokaziť zážitok. Poletujete okolo,...

2,5/5
HardcoreGamer
Jul 2, 2020
Crushed beneath a monotony of drones to trash, muffled dialogue to decipher and environments to float amidst, there are brief pleasantries and welcome respites in Marvel’s Iron Man VR. Distractions that unfortunately amount to the only genuinely welcome highs in a VR effort that, commendable an effort it is to move out of the regular shooting gallery format, are wound up in one too many technical follies...

8/10
IndianTV
Jul 2, 2020
Marvel’s Iron Man VR je opravdu unikátní zážitek, který můžu jednoznačně doporučit. Nejde o bezchybnou hru, přičemž největší problémy vznikají technologickým limitem PSVR. Hru doporučujeme na 8 bodů z 10. Hra vám nabídne jak šílenou akci, tak ale i možnost se podívat do Starkovy vily a zablbnout si, jak jen to Tony Star umí. Tedy, jen ty holky si nepřitáhnete z baru.

60%
Czechgamer.com
Jul 2, 2020
Hra na istotu a s nie práve spoľahlivou technológiou

7,5/10
Game Informer
Jul 2, 2020
Iron Man VR delivers thrilling combat and fun flight mechanics, but navigating big, open areas is frustrating.