Hodnoceniher.cz

Destruction AllStars

66%

Average from 9 reviews

About game

Stars and cars collide.

Dominate the glittering global phenomenon of Destruction AllStars – the spectacular prime-time sport for dangerous drivers! Master the art of intense vehicle-based combat through timing, tactics and skills to cause colossal amounts of damage, destruction and devastation in vibrant arenas across the globe.

Pile-on the destruction from behind the wheel or leap into the arena with a breathtaking reel of parkour action by dodging attacks, taking over vehicles or using abilities to disrupt the onslaught of incoming vehicles.

Cause enough mayhem to power up your AllStars game-changing hero vehicle fueled with special abilities.

A roster of 16 blockbuster Destruction AllStars are revved up and ready to compete in the name of entertainment and demolition. So, strap in for intense, explosive and unpredictable levels of free-flowing action and fight to be crowned the Global Destruction Federation Champion.

It’s time to run, ram and slam. See you in the arena.


#playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #sony interactive entertainment #lucid games #ps5 #destruction allstars #playstation #akce #závodní #rocket league #destruction allstars #hratelnost #plus #dualsense #škrábnutí #mayhem #režim #mikrotransakce #allstars #destruction #vůz #hrdina

Reviews

6/10
GamePark
Mar 2, 2021
Několik měsíců před launchem konzole PlayStation 5 společnost Sony oznámila spojení veškerých interních PlayStation studií pod jeden shrnující název, který zní PlayStation Studios. Nachází se zde taková studia jako je Naughty Dog, Bend Studio, Guerrilla Games a nebo právě Lucid Games, kteří na začátku tohoto měsíce přišli s čistě multiplayerovou hrou Destruction AllStars, jež vyšla exkluzivně pro konzoli...

7/10
Centrum Her
Feb 19, 2021
Destruction AllStars nie je zlá hra. Titul ponúka výbornú zábavnú hrateľnosť. Dole ho však sťahuje aktuálne malá ponuka obsahu a viacero dizajnových chýb. Až sa tak zdá, že najlepším rozhodnutím vývojárov bolo hru dať zdarma do PS Plus.

7/10
Doupě
Feb 16, 2021
Destruction Allstars je solidní zábava na pár dlouhých večerů, která pobaví a přináší skvělou akční hratelnost. Bohužel strádá po stránce obsahové i kompetitivní, takže ve finále zřejmě nepůjde o podobný úspěch, jaký svého času zaznamenala třeba Rocket League, když vyšla zdarma v PS Plus. I přesto jde momentálně zdarma o velmi solidní nabídku, která se neodmítá a za test hra rozhodně stojí.

7/10
Alza
Feb 10, 2021
Pokud jste předplatitelem služby PlayStation Plus, rozhodně si přidejte Destruction AllStars do knihovny a hru vyzkoušejte. Mix destruction derby a akční adventury je nečekaně inovativní a zábavný, zatím ale bohužel hru sráží málo obsahu a výrazné použití mikrotransakcí.

6/10
Sector.sk
Feb 8, 2021
Ani nedokážem opísať, aké neuveriteľne hlúpe toto riešenie je a človek, ktorý s ním prišiel, by mal okamžite dostať padáka a skončiť v hernom priemysle, lebo toto je krok proti hráčom, aký sa len tak nevidí. Zvlášť, keď niektoré z výziev aspoň nejako spestrujú hrateľnosť a vychádzajú z koľají stanovených multiplayerom. Robíte tu tak taxikára, prípadne len beháte a skúšate si parkourové možnosti, na...

7/10
IndianTV
Feb 6, 2021
Destruction AllStars je výborná arkádová akce, o kterou se vývojáři plánují pořádně postarat. Díky absenci season passu, nebo limitovaných skinů nehrozí, že by nastalo FOMO, neboli strach z toho, že něco vynecháte. Pokud si tak chcete jen užít šílené derby a na chvíli vypnout, jde o výbornou volbu. Hru doporučujeme na 7 bodů. Jak jsem již zmínil, jde o ,,poklidnou" hru, kterou sem tam potřebujeme všichni.

3/5
Hrej.cz
Feb 5, 2021
Destrukční derby by potřebovalo trochu lepší nápady a mnohem více obsahu. Zatím nabízí průměrný zážitek, který až překvapivě brzy omrzí.

55%
Bonusweb
Feb 5, 2021
Měl to být jeden z hlavních taháků lákajících na koupi PlayStationu 5, ovšem realita je nakonec jiná. Destruction AllStars vyšlo se zpožděním jako titul zdarma pro předplatitele PS Plus. Herně je to však i tak poněkud slabý odvar.

8/10
Game Informer
Feb 3, 2021
Whiplash-inducing crashes and unique character abilities are initially satisfying, but only the most dedicated rubberneckers will find a reason to stick around.