Hodnoceniher.cz

Fallout 4 VR

75%

Durchschnitt von 4 Test
#pc #ps4 #xbo #bethesda softworks #rollenspiel #bethesda game studios

Bewertungen

76%
GameStar.de
14.02.2018
Fallout 4 VR ist eine eindrucksvolle VR-Erfahrung, hat aber an vielen Stellen mit Portierungs-Problemen zu kämpfen.

70%
Bonusweb
01.01.2018
DOOM VFR od Bethesdy byl velmi milým překvapením. Podařil se port postapokalyptického Fallouta 4 do virtuální reality HTC Vive stejně dobře? Je to parádní zážitek, ale vykoupený nic moc ovládáním a faktem, že některé prvky by si zasloužily předělat.

GamePark
27.12.2017
Ve spolupráci s katedrou psychologie FF UPOL, která se mimo jiné věnuje kyberpsychologii, jsme vyzkoušeli herní pecku Fallout 4 VR. K tomu jsme využili VR brýle HTC Vive, dva ovladače a dvojici senzorů snímající polohu VR setu. A protože většina našich čtenářů nemá osobní zkušenost s některým z moderních VR setů, stručně vám popíšeme i naši zkušenost s VR hraním jako takovým.

4/5
HardcoreGamer
21.12.2017
As cool as VR Fallout sounds, Fallout 4 is simply more enjoyable on the flat screen. Despite the issues that came with the port to VR, experiencing Fallout 4 in VR is great, not so much because of how amazing it is but because of the potential that’s shown. Fallout 4 was not built from the ground up for VR, and considering its size made porting it to VR no minor task, it’s still a worthwhile title...