Hodnoceniher.cz

Yoshi's Woolly World

83%

Průměr z 5 recenzí
#wii u #plošinovka #wiiu #arkády #yoshi's woolly world #yoshi's crafted world #bonusový předmět #yoshi #hardcore hráči #ďábel #řeč #nový nápad #world #woolly #another world #grafický efekt #pár desítek #herní mechanika #kamek #finální boss #výtvarné zpracování #ještěr #out of this world #nintendo #good feel #3ds

Recenze

4/5
HardcoreGamer
5. 11. 2015
Yoshi’s Woolly World isn’t like other platforming games. It’s not even like most of Nintendo’s own platformers, and it’s important to understand that before taking the plunge. It’s a game that, while increasingly difficult, is never designed to really test the player; instead, it seeks to envelop you in soft, cozy visuals, calming, delightful music, and ceaseless, smile-inducing creativity. It’s a...

8,5/10
Game Informer
12. 10. 2015
Woolly World is the Wii U’s best-looking game, as well as the best Yoshi’s Island since the original Super Nintendo title.

8/10
Tiscali Games
28. 7. 2015
Po všech stránkách odladěná plošinovka sice nepřináší tolik „wow“ momentů, kolik bychom si přáli, nicméně design hry je parádní a inovace ukáží něco nového i zkušeným harcovníkům žánru. Navíc je bavlněné zpracování neodolatelně roztomilé.

4/5
Doupě
20. 7. 2015
Yoshi's Woolly World možná chybí ta genialita absolutních plošinkových klenotů, navzdory tomu však jde o více než kompetentní skákačku, která dokáže skvěle pobavit. A navíc je tak roztomilá, že dokáže vykouzlit úsměv na tváři i tomu největšímu škarohlídovi.

90%
Czechgamer.com
22. 6. 2015
Hovorí sa, že nič nie je dokonalé a určite by sa pár chýb našlo aj na tejto hre, avšak jej náročnosť v pomere k možnostiam, ktoré ponúka a umeleckému artu celkovo, ma núti tlačiť konečné hodnotenie do nebeských výšin. Tam, kde sú obláčiky z bielej vaty a kde vás čajka okaká šedou vlnkou bez zápachu, tam vo svete Yoshi's Woolly World.