Hodnoceniher.cz

Vaporum

80%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #steampunk #dungeon #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #fatbot games #vaporum

Recenze

8/10
Zing
30. 10. 2017
Vaporum je kvalitní dungeon crawl RPG, které vcelku úspěšně kráčí ve stopách slavného Legend of Grimrock. Pokud vám je tento žánr blízký, s koupí nemusíte dlouho váhat. Za nabízenou cenu se investice do něj rozhodně vyplatí.

80%
Bonusweb
27. 10. 2017
Takzvané dungeon crawlery zažívají v dnešní době renesanci, kterou odstartoval Legend of Grimrock v roce 2012. Nyní slovenské studio Fatbot Games přišlo se steampunkovou variací na klasické dungeony. Jak se zadařilo, se dozvíte v recenzi.

8/10
Tiscali Games
5. 10. 2017
Vaporum mísí bytelné jádro tradičních dungeonů s překrásným steampunkovým vizuálem a výsledkem je velmi povedené krokovací dobrodružství. Nadšení trochu kazí příběh z lacinějšího soudku a někdo si možná bude obtížně zvykat na akční realtimové souboje, ale záplava pozitiv značně převažuje nad výhradami. 

80%
Czechgamer.com
3. 10. 2017
Steampunková variace na klasické dungeon crawlery, skvěle zabaví jak milovníky, tak i nováčky v žánru. Povedené audiovizuální zpracování, Bioshockem inspirovaná atmosféra vás, zajímavý příběh a spousta skrytých tajemství u hry udrží až do samotného konce, čili jednoznačně doporučujeme.