Hodnoceniher.cz

Total War: WARHAMMER II

84%

Průměr z 10 recenzí
#pc #macos #linux #strategie #fantasy #warhammer #windows #total war #sega #total war: warhammer 2 #total war: warhammer #zajímavý směr #warhammer ii #povedená hra #řeč #ještěr #obléhací stroj #this war #odraz #lučištník #trn #konání #total #horda #god of war 2018 #bič #dobrý pocit #celkový pocit #strategia #total war: warhammer 2 #pc #creative assembly #akční hry #atmosférické hry #kooperativní #rts #steam #tahové strategie #temné

Recenze

8/10
Gaming professors
11. 9. 2021
Stihnete se ponořit do Total War Warhammer II, než nastane Konec času?

8/10
Alza
15. 7. 2021
Povedlo se poslední DLC pro Total War: Warhammer II? Řekl bych, že ano. Jedná se o expanzi se zajímavými protagonisty, čerstvými mechanikami a jednotkami rozšiřující strategické možnosti obou frakcí. Za sebe proto rozhodně doporučuji The Silence & The Fury věnovat pozornost.

9/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
PS.: Teoretycznie, jeśli stan techniczny gry jest dobry, nie ma o czym pisać. W tym wypadku jednak warto, bo z Total Warami bywało różnie. Grałem jeszcze przed premierą, a nie zauważyłem żadnych problemów ze stabilnością działania, czy bugami. Si, choć do Mensy to go nie przyjmą, nie głupieje w sposób, wskazujący na błędy techniczne.

9/10
Tiscali Games
17. 10. 2017
Creative Assembly dokázali zahnat obavy z toho, že druhý Warhammer bude jen nová mapa a nové jednotky. Celá řada vylepšení, novinek a chytrých nápadů, kterým vévodí kampaňový středobod v podobě Vortexu, dělají ze hry jeden velký napínavý příběh, u nějž není až do konce jasné, jak dopadne.

4,5/5
Doupě
14. 10. 2017
Série Total War se opět vrací do světa fantazie. Warhammer se nám snaží znovu dokázat, že má značka co nabídnout a tentokrát k tomu využívá i velký vír.

92%
Bonusweb
13. 10. 2017
Pokud jste si mysleli, že strategický Total War: Warhammer byl vrcholem, tak jste se mýlili. V tomto případě známé pravidlo, že díl první je vždy lepší, neplatí. Druhý díl warhammerovské ságy je ještě nabušenější a zábavnější.

50%
GamePark
9. 10. 2017
Tvůrci mají s Total War: Warhammer ještě velké plány. Až vyjde třetí díl, všechny hry se spojí. Už tak velké kampaňové mapy se předělají v jedinou společnou a budeme před sebou mít jednu z nejrozsáhlejších strategických her všech dob. Jedná se tedy o dlouhodobý projekt, který si autoři náležitě hýčkají. A právě fakt, že v budoucnu bude první a druhý (i třetí) Total War: Warhammer jedinou hrou, je pro...

5/5
Hrej.cz
6. 10. 2017
Total War: Warhammer II je v každém směru lepší nežli svůj už tak znamenitý předchůdce. Doufejme v blízké dokončení trilogie a stvoření jedné obří mapy, to bude teprve něco.

8,8/10
Game Informer
28. 9. 2017
Exciting new races make for a delightful strategy offering.

4/5
HardcoreGamer
26. 9. 2017
While many Total War fans might scoff at playing with elves when they could be conquering Europe or Japan with historically accurate techniques, Total War: Warhammer II is the best place for the typical gaming nerd to start. It succeeds on that long promised, but never really delivered idea of taking part in battles akin to Lord of the Rings. This sequel improves on the original in terms of accessibility,...