Hodnoceniher.cz

The Elder Scrolls Online: Morrowind

71%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #bethesda #elder scrolls online #elder scrolls online: morrowind #zenimax online #mmo #rpg #datadisk #dlc #morrowind #teso #ps4 #xbo #bethesda softworks #mmorpg #mmo #the elder scrolls online #pc

Recenze

6,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
W Polsce The Elder Scrolls Online: Morrowinda kupicie już w zestawie z podstawową wersją gry. Moim zdaniem lepiej zacząć zabawę od tańszej edycji tylko z podstawką, ale zdecydujcie sami:

7/10
Zing
17. 7. 2017
Expanze Elder Scrolls Online: Morrowind nám přináší poměrně dost obsahu, který doplňuje již zavedenou hru. Celkově se nám dostává něco, co ničím novým neoslní, ale také nemá čím urazit a fanouškům titulu má rozhodně co nabídnout. V době vydání ale některé věci chybí, obsah jako celek může působit neúplně.

4/5
HardcoreGamer
17. 6. 2017
The Elder Scrolls Online: Morrowind is an impressive new addition to an already solid MMO. The Elder Scrolls Online has been constantly evolving since its initial launch, and the new content introduced in this chapter builds upon these improvements. There’s plenty to do in Vvardenfell, a land with consonants to spare,  but one of the greatest strengths of this title is the level of accessibility. Any...

7/10
XboxWeb.cz
13. 6. 2017
Výsledné číslo je pouze odrazem poměru cena/obsah. V kompletní edici kupujte, DLC nikoliv. Počkejte si až Morrowind bude o polovinu levnější. Ty, co ale hrají TESO celé ty dva roky, určitě nepřesvědčíme, a to proto, že za ty dva roky se TESO zlepšilo o moc k lepšímu. Bohužel ne díky Morrowindu.