Hodnoceniher.cz

State of Decay: Year One Survival Edition

67%

Průměr z 6 recenzí
#xboxone #pc #xbox-one #akce #state of decay #state of decay 2 #stažitelný titul #xbox one x #year #správné načasování #věc #frameratu #smrad #stát #undead labs #akční survival #spousta zbraní #řeč #nejlepší řešení #dějová linka #čas #zombi #zombík #lifeline #xbox one s #strádání #akční #remastered #survival #year-one edition #zombie #microsoft game studios #undead labs #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

60%
Bonusweb
20. 5. 2015
Konec světa je tu a z lidí se staly nemyslící nemrtvé zombie, které jdou živým po krku. Vaším úkolem není ani spasit svět, ani najít lék na zákeřný virus. Jediným cílem je přežít.

7,5/10
Game Informer
8. 5. 2015
State of Decay vets will notice that plenty of previously existing issues have stumbled through to this new bundle.

3/5
Hrej.cz
7. 5. 2015
Stále ojedinělý herní kousek, který nemá ve svém žánru důstojnou konkurenci. Velká škoda opakujících se nedostatků výhradně technického rázu, které v remasterované verzi skutečně nemají co dělat.

3,5/5
Doupě
24. 4. 2015
State of Decay je v mnohém daleko před svými velkorozpočtovými kolegy. Herní mechanismy fungují skvěle, jsou originální a v lecčem nesmírně příjemně překvapují. Především pak akcentem na boj o přežití a opravdové postapokalyptické hledání zásob, psychické strádání a na pud sebezáchovy. Škoda jen, že po technické stránce Undead Labs State of Decay nechali – čtenáři prominou – totálně zprasené. U remasteru...

7/10
XboxWeb.cz
23. 4. 2015
Kdyby vývojáři z Undead Labs dostali licenci od AMC na Walking Dead, zvolávali bychom hurá, protože bychom konečně dostali šanci na vlastní kůži si zkusit, jaké to je přežívat ze dne na den v univerzu našeho oblíbeného seriálu. Takhle si ji sice můžeme vyzkoušet taky, leč bez Licence Walking Dead. Hurá však voláme stejně, byť jsme to s tou technickou předělávkou čekali lepší.

68%
Czechgamer.com
22. 4. 2015
Poměrně komplexní akční RPG hra, kterou naneštěstí na kolena sráží všudypřítomné nedodělky, které měly být již dávno odladěny. Na druhou stranu, obrovské množství rozličných aktivit a zábavný styl hraní tato negativa alespoň částečně kompenzují. Hurá na zombíky!