Hodnoceniher.cz

Soul Sacrifice

79%

Průměr z 7 recenzí
#ps vita #akční #fantasy #rpg #vita #ps vita #sony computer entertainment #marvelous entertainment #playstation vita

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Chciałbym napisać, że każdy powinien spróbować tej gry, ale dobrze wiem, że nie do każdego trafi powtarzalność walk. Dlatego pobierzcie demo i jeśli tylko poczujecie to dziwne mrowienie w palcach i potrzebę grania dalej to już wsiąkliście w jedną z najlepszych gier na PlayStation Vita. Soul Sacrifice jeszcze nie raz rozładuje baterię w Waszej konsoli.

8/10
Tiscali Games
8. 6. 2013
Soul Sacrifice je duší tradiční japonská hra se vším, co k tomu patří. RPG s prohledáváním světa a větvenými dialogy zde nehledejte. Tady kralují malé arény, rozvětvený a mohutný systém profilování vaší postavy, ale hlavně návyková hratelnost.

8/10
Recenzeher.eu
3. 6. 2013
Soul Sacrifice nabízí slušnou alternativu ke klasické bezduché mlátičce. Místo jednoduchého mlácení je tu promyšlený systém kouzel a na každém rohu na vás čeká nějaké to zásadní rozhodnutí. Velice povedená hra, kterou mohu jen a jen doporučit.

7/10
Hrej.cz
23. 5. 2013
Kdo nemá koule na to, postavit se konci světa a šílenému mágovi, tomu Soul Sacrifice nic neřekne. V opačném případě jde o nadprůměrnou porci zábavy, kterou si můžete vzít všude s sebou!

4/5
Hrej.cz
21. 5. 2013
Kdo nemá koule na to, postavit se konci světa a šílenému mágovi, tomu Soul Sacrifice nic neřekne. V opačném případě jde o nadprůměrnou porci zábavy, kterou si můžete vzít všude s sebou!

9/10
Konzolista.cz
12. 5. 2013
Soul Sacrifice staví na skvělém a hlavně návykovém základu hodící se pro hraní na kapesní konzoli, takže jen těžko se budete od něj odtrhávat. Naleznete v něm nádherné úrovně, povedený systém vytváření předmětů, skvěle navržené bosse a monstra, s nimiž je radost bojovat, to vše doplněné o vynikající hudební doprovod. Navíc tu je povedený kooperativní režim, který vystačí na další hodiny skvělé zábavy....

7,3/10
Game Informer
1. 5. 2013
Soul Sacrifice steps out of Monster Hunter’s shadow with fast-paced combat, but technical issues and repetitive missions keep it from taking the crown.