Hodnoceniher.cz

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

81%

Průměr z 8 recenzí
#pc #adventury #xbox-one #x360 #ps3 #akce #chvála #logické myšlení #řeč #chata #minihra #hrací doba #herní hrdina #druhý případ #český překlad #většina případů #mnohý hráč #sherlock holmes #otevřené prostranství #celkové hodnocení #červená barva #úvodní díl #nová lokace #první rozhovor #krásné prostředí #adventure #focus home interactive #frogwares game development #frogwares #xbox one #playstation 4 #playstation 3 #xbox 360

Recenze

85%
GameStar.de
9. 4. 2020
Packender Detektiv-Krimi mit spielerischer Freiheit.

8/10
Eurogamer.cz
7. 12. 2014
Energický Holmes! Šest kratších případů pomohlo tempu, interaktivní prvky zábavě a slušivý grafický engine senzační atmosféře. Frogwares změnili svůj styl a my jim za to tleskáme. Zločin a trest je ještě o stupínek lepší, než jejich dosavadní opus magnum s Jackem Rozpačovačem.

GamePark
4. 11. 2014
Kdo by neznal jméno Sherlock Holmes.  Společně s jeho kolegou Herculem Poirotem se řadí k zástupu fiktivních detektivů, kteří dosáhli slávy, o které se těm skutečným ani nezdálo. Sir Arthur Conan Doyle by měl radost, že i po 127 letech od doby, kdy vydal první Sherlockův román, se jeho hrdina dočkává stále dalších a dalších zpracování, ať už ve formě filmů, seriálu nebo právě videohry. Není to přitom...

8/10
Tiscali Games
18. 10. 2014
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments dostal do vínku výrazně hezčí grafiku, ale především novou hratelnost - staví na volnosti při vyšetřování, což nám v sérii vůbec poprvé dává pocítit tíhu vlastních rozhodnutí.

8/10
Game Informer
7. 10. 2014
Frogwares seventh Sherlock Holmes game successfully brings the player into the mind of the Great Detective.

8/10
Game Informer
7. 10. 2014
Frogwares seventh Sherlock Holmes game successfully brings the player into the mind of the Great Detective.

4/5
Doupě
29. 9. 2014
Co naplat, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments je klasická adventura, která přináší všechno, co by klasická adventura měla mít. Díky rychle ubíhajícím případům hra nenudí a hodně meziher osvěží hratelnost. Atmosféra viktoriánského Londýna se povedla. Jediná větší chyba může potom být v lehčí obtížnosti, náročné hry na hlavu se už holt mainstreamově nedělají.

8/10
Centrum Her
29. 9. 2014
V podstate nám Focus Home Interactive nepriniesol nič nové ani príbehovo prelomový titul, ale za to lepšie spracovaný. Celkovo som si túto detektívku užil, akurát mi trošku vadila menšia originalita a príliš okaté branie inšpirácie z iných titulov. Nuž, ako vždy chcem na záver pekne popriať vydavateľom aj vývojárom veľa šťastia do budúcich vydaných titulov.