Hodnoceniher.cz

Rare Replay

87%

Průměr z 6 recenzí
#xbox-one #xboxone #adventura #akční #fps #mlátička #plošinovka #rodinná #sportovní #závodní #banjo kazooie #her #hry #kolekce #kompatibilita #perfect dark #rare #rare replay #remaster #sbírka #studio #xbox 360 #xbo #microsoft studios #microsoft game studios #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

85%
Bonusweb
20. 8. 2015
Jsou výročí, na která když zapomenete, nedostane na stůl večeři. A pak jsou výročí, při nichž jste jen a jen obdarováváni. A tohle je jedno z nich.

4/5
Hrej.cz
12. 8. 2015
Cenný kus herní historie, který ale není úplně snadno stravitelný pro současného hráče. Zvědavce je třeba varovat před nelidskou obtížností u některých titulů, ovšem výsledný dojem snadno převáží na pozitivní stranu masivní výběr a pestrost zdejší muzejní přehlídky.

90%
Czechgamer.com
9. 8. 2015
Hodnotím tu historickú stránku tejto zbierky. Či už ste znalí výrobkov od firmy Rare alebo je to pre vás nová pôda, vďaka tejto hre si môžete prejsť jeden krásny videoherný sen, ktorému k dokonalosti žiaľ chýba len pár mien zviazaných právnym systémom.

10/10
XboxWeb.cz
3. 8. 2015
Všechno se vším všudy pro všechny a ještě s něčím navíc a za nízkou cenu.

4/5
HardcoreGamer
3. 8. 2015
Rare Replay isn’t without its minor hiccups, understandable in such a vast collection, but it’s something that should be in every Xbox One owner’s collection. Even though Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts and Blast Corps have their share of technical issues and the ZX Spectrum titles included have aged roughly, it’s going to be almost impossible not to enjoy yourself here. Through its interface and additional...

8,8/10
Game Informer
3. 8. 2015
You’d be hard-pressed to not uncover something you enjoy in this nostalgia-laden collection of Rare titles.