Hodnoceniher.cz

Röki

77%

Průměr z 4 recenzí
#pc #nintendo switch #switch #röki #adventura #atmosférické hry #dobrodruzne #emocionální #logické hry #mytologie #nezávislé #oddechové hry #plošinovka #příběhové hry #puzzle

Recenze

7,5/10
Gaming professors
11. 8. 2022
Röki je díky své nenásilné povaze, příjemnému vizuálu, jednoduchému ovládání a dojemnému příběhu výbornou logickou adventurou, jež zabaví děti i dospělé. Hledání předmětů a odhalování záhad v zasněžené skandinávské divočině plné nadpřirozených tvorů je nejen pastvou pro oči, ale také pohlazením na duši. U titulu se příjemně zrelaxujete a možná uroníte nějakou tu slzičku během cca deseti hodin.

81%
Czechgamer.com
20. 8. 2020
Graficky výborná, byť poněkud repetitivní výprava do úchvatné Skandinávie, s poutavým příběhem a intenzivní atmosférou

8/10
Sector.sk
5. 8. 2020
Röki nás potešil. Napriek určitým nedostatkom ide o vysoko nadpriemerný titul, ktorý je príjemným obohatením nezávislej scény. Nápady a obsah hry ocenia najmä milovníci oddychových adventúr a obzvlášť tí, ktorí majú radi hry zo starej školy.

7/10
Zing
1. 8. 2020
Videoherní pohádka čerpající ze skandinávské mytologie se sice velmi pomalu rozjíždí a je místy až moc rozvláčná, ale pro všechny příznivce poklidného a přemýšlivého hraní nabízí dojemný příběh plný hodných i zlých severských stvoření, která v lese běžně nepotkáte.