Hodnoceniher.cz

Prince of Persia: Rival Swords

75%

Průměr z 4 recenzí
#ps vita #psp #wii #adventury #arkády #konzole #prince of persia #prince of persia 3d #prince of persia 2008 #prince of persia: the shadow of the flame #prince of persia: the sands of time #prince of persia: the forgotten sands #prince of persia: the two thrones #prince of persia: warrior within #stejné ovládání #konec května #sword #rival #řeč #minimum změn

Návody, cheaty

Recenze

7/10
Tiscali Games
27. 12. 2007
Staré zboží s novým názvem i cenou. Přesto neztratilo nic na zábavnosti a nové ovládání šité Wii na míru ho posunulo ještě o kousek dál. Grafická stránka je sice horší než ve hře pro PC, to však hře na zábavnosti neubírá. Kdo hru - tehdy ještě pod názvem The Two Thrones - nehrál, bude se bavit. Kdo ano, nechť ji nechá být.

3,5/5
Doupě
16. 5. 2007
Žádný nový díl Prince z Persie se (zatím) nekoná, místo toho přichází předělávka The Two Thrones. Že tvůrci chtějí koláče za málo práce? Možná. Že švihání řetězem v kůži temného princova alter-ega může být na Wii skvělé? Určitě. Jak je to ve skutečnosti se dozvíte z recenze.

4/5
Hrej.cz
4. 5. 2007
Bezpochyby výtečná akční plošinovka. Jenomže tu byla už před rokem a půl - a Wii verze nabízí navíc jen gyroskopické ovládání. Dobře implementované, pravda, stojí ale za to?

4/5
Hrej.cz
30. 4. 2007
Drobné změny v hratelnosti nemohou vymazat fakt, že se jedná o starý titul. A proto zasloužených a velmi pěkných 7 bodů z 10. Pokud by se jednalo o novinku, šlo by hodnocení nahoru.