Hodnoceniher.cz

PlayStation All-Stars Battle Royale

75%

Průměr z 14 recenzí
#ps vita #akční #bojovka #ps3 #vita #arkády #konzole #playstation #handheldy #heihachi mishima #kratos #fortesque #herní veterán #playstatio #battle #daniel fortesque #battle for azeroth #klasický souboj #royal #legendární titul #řeč #playstation now #play #bit #battle royale #bitka #little big planet #sony computer entertainment #superbot entertainment #playstation 3 #playstation vita

Návody, cheaty

Recenze

80%
Bonusweb
21. 12. 2012
PlayStation All-Stars Battle Royale je nápaditá a zábavná bojovka, v níž si dají na budku ty nejznámější postavy z PlayStation her. Hra je k dispozici nejen na PlayStation 3, ale i přenosnou konzoli PS Vita.

50%
Czechgamer.com
12. 12. 2012
Pro PS Vitu se nejspíše jedná o trošku víc, než jen průměrnou bojovku, pro PS3 to tak nicméně neplatí. Nebýt známých obličejů, po PS All Stars by ani pes neštěkl.

75%
GamePark
5. 12. 2012
All-Stars Battle Royale je dobrá bojovka, ale k dokonalosti ji něco chybí. Při hraní chybí dojem z klasického boje na konzoli. Částečným důvodem je poměrně velký chaos na obrazovce, která se různě přibližuje a oddaluje podle toho, jak daleko jsou postavy od sebe.

8/10
Doupě
5. 12. 2012
Dorazilo dvacet známých i méně známých herních postav z her pro Playstation. Co chtějí? Prostě si jen dát na budku.

80%
GameSite.sk
5. 12. 2012
PlayStation All-Stars Battle Royale je skvelou bojovou hrou, v ktorej sa po prvýkrát v histórii PlayStation stretávajú všemožné známe charaktery pohromade. Hoci je postáv v hre len dvadsať, sú priam neuveriteľne prepracované a veľmi verné svojim predlohám. Ešte zaujímavejšie sú bojové arény, ktoré sa dynamicky menia počas súbojov a menia tak pravidlá hry.

4/5
Doupě
4. 12. 2012
Playstation All-Stars Battle Royale není pokořitelem Tekkena ani Mortal Kombat. Je svůj a na nic si nehraje. Je zábavnou a snadno přístupnou hrou, plnou skvělých nápadů a rozhodně si najde spoustu fanoušků.

75%
GamePark
4. 12. 2012
Jsou typy her, které se odedávna hodí pro mobilní herní konzole a speciálně pro PSP nebo Playstation Vita. Takovým typem jsou například bojové hry typu Tekken, Mortal Kombat nebo dnes recenzovaný titul PlayStation All-Stars Battle Royale, který má sice dlouhý název, ale svým námětem je v podstatě jednoduchý. Dá se říct, že je to reakce Sony na úspěšnost Nintendovského titulu Super Smash Bros, kde se...

7/10
Tiscali Games
4. 12. 2012
Sony po vzoru Nintenda vzala ikony své herní scény a uplácala z nich netradiční, prudce zábavnou bojovku pro čtyři hráče. Bohužel svému dítku vývojáři na cestu přibalili i těžké závaží v podobě kombinace přiškrceného obsahu a absurdně vysoké ceny.

75%
GameSite.sk
3. 12. 2012
Playstation All-Stars Battle Royale je do určitej miery kontroverzným titulom, najmä čo sa hodnotenia a názorov hráčov týka. Z jednej strany hra zaujme svojou jednoduchosťou a chytľavosťou – hrať ju môže hocikto a má šancu byť úspešný.

8/10
Recenzeher.eu
3. 12. 2012
Playstation All-Stars Battle Royal se vydalo vlastní cestou oproti Super Smash, ale musím uznat, že zabíjení protivníků jen pomocí super úderů není to pravé ořechové, dáváte doopravdový pozor na protivníka až v případě, kdy se mu nabije metr a začne zářit, což značí, že vás může na jednu ráno zabít.

8/10
Konzolista.cz
3. 12. 2012
PlayStation All-Stars Battle Royale nemá sesadit z trůnu bojovek duo Mortal Kombat a Tekken Tag Tournamen 2. Jde si svoji vlastní cestičkou, neláká k sobě jen fanoušky bojovek, ale všechny hráče, kteří mají rádi postavičky z Playstationu. Díky snadnému ovládání a přístupnosti si každý bude PlayStation All-Stars Battle Royale od začátku užívat nejen doma, ale i na cestách. Hrát takovouto hru je radost....

7/10
Sector.sk
24. 11. 2012
Grafika je na takúto hru postačujúca, ťaží hlavne z rôznorodosti, keďže je vyskladaná z tém mnohých iných titulov. Zvuk poteší hlavne fanúšikov, keďže hudobné motívy taktiež zodpovedajú svojim predlohám a to isté platí pre dabing. Celkovo je PlayStation All-Stars Battle Royale pomerne vydareným kúskom, ktorý si berie mnoho dobrého zo Smash Bros, no v niektorých ohľadoch sa ešte má čo učiť. Prezentácia...

7,5/10
Game Informer
20. 11. 2012
At first glance, Battle Royale looks like a shameless rip-off of Smash Bros.. Upon playing it further, tweaks of varying significance become apparent.

7,5/10
Game Informer
20. 11. 2012
At first glance, Battle Royale looks like a shameless rip-off of Smash Bros.. Upon playing it further, tweaks of varying significance become apparent.