Hodnoceniher.cz

Pikmin 3 Deluxe

86%

Průměr z 7 recenzí
#nintendo switch #switch #strategie #sci-fi #puzzle #survival #adventura #logická #nintendo #pikmin 3 #akce #logické #exkluzivita #pikmin 3 #původní verze #ovoce #charlie #obsah #marius #kosmonaut #internet #kooperace #housle

Recenze

8/10
IndianTV
21. 11. 2020
Pikmin 3 Deluxe přináší tento Wii U titul na Switch, a vylepšuje přitom několik prvků. Pikmin 3 byla skvělá hra už na Wii U, a přenést hru na novou konzoli byla skvělá volba.

8/10
Doupě
10. 11. 2020
Netradiční strategie, kterou si užijí hráči všeho věku. O to víc, pokud ji budete hrát v kooperaci, ve které si nově můžete projít celý příběh i nový vedlejší obsah. Jen škoda, že je k dispozici pouze lokálně a na online se poněkud zapomnělo. Pikminy pak trochu táhne dolů nepěkná grafika, ale kvality zábavné hratelnosti tento nedostatek naštěstí převyšují. 

8/10
Tiscali Games
6. 11. 2020
Pikmin může Mariovi a Zeldě jen závidět a chtě nechtě hraje druhé housle. Jenže díky pořád originální hratelnosti, nápaditému designu a typické hravosti Nintenda na ty housle hraje znamenitě.

4,5/5
HardcoreGamer
5. 11. 2020
Of the many titles from Wii U that still need and deserve to be ported to Switch, Pikmin 3 Deluxe was a great choice to bring over. Pikmin has always been niche as far as Nintendo titles go, but it adds enough change to not only make it worth picking up again, but excellent for people to dive into for the first time. There isn’t anything else quite like Pikmin and its charm is matched only by its quirky...

9/10
Sector.sk
29. 10. 2020
Každopádne je Pikmin 3 Deluxe veľké víťazstvo pre Switch i tohtoročnú sezónu. Nič podobné tu nemáme a bola by škoda, ak by nezískal väčšiu pozornosť. Na Wii U to šťastie nemal, ale tento reparát by mal vyjsť.

9/10
Game Informer
29. 10. 2020
With the deluxe edition, Pikmin 3 lives up to its potential as a game to bring people together – even if it’s just to move tangerines and grapes around.

90%
Bonusweb
28. 10. 2020
Budete prozkoumávat cizí planetu, hledat zdroje potravy, bojovat a také řešit hádanky, které vycházejí z prostředí. Pikmin 3 Deluxe přitom můžete hrát sami i ve dvou.