Hodnoceniher.cz

Patapon 2

77%

Průměr z 9 recenzí
#psp #arkáda #arkády #logické #handheldy #origin #patapon #patapon 2 #jistý stereotyp #speciální mise #řeč #multiplayerová složka #pátá #vývojový strom #originál #ori #země zaslíbené

Recenze

8/10
Sector.sk
23. 4. 2009
Patapon 2 je level grinding a rytmus, na plnohodnotné pokračovanie obsahuje minimum zásadných inovácií, no ak ste sa s touto pozoruhodnou hrou ešte nestretli, pripíšte si bodík k výslednému hodnoteniu.

7/10
Doupě
22. 4. 2009
Patapon 2 je přes své nedostatky mimořádně dobrá hra. Vedle divokého soundtracku nemohu opomenout zmínit podmanivé grafické zpracování, které dokazuje, že i v době milionů polygonů má své místo stylizace, talent a umění.

3,5/5
Doupě
21. 4. 2009
Vedle divokého soundtracku nemohu opomenout zmínit podmanivé grafické zpracování, které dokazuje, že i v době milionů polygonů má své místo stylizace, talent a umění. Herní prostředí jsou variabilní, zobrazované jednotky překrásně roztomilé, bossové fantasticky úžasní a… víte co? Jestli máte PSP, a naopak nemáte nic proti rytmickým hrám, zahrajte si Patapon 2 sami.

8/10
Hrej.cz
10. 4. 2009
Patapon 2 je rozhodně vynikající hra, která vás bude bavit stejně, jako to dělala jednička. Jenže tvůrci propadli touze po vylepšování i nejmenších prvků a nové plody košatý strom hry poněkud olámaly. Méně je někdy více.

4/5
Hrej.cz
9. 4. 2009
Vynikající rytmická taktická strategie, která k sobě přibrala i RPG prvky, které se ovšem ne vždy podařilo implementovat s citem.

77%
Bonusweb
9. 4. 2009
Cicero se sice svým rčením „inter arma silent musae“ zapsal do učebnic, tvůrci série Patapon ale jeho názor nesdílejí.

80%
Gamesport
8. 4. 2009
Patapon 2 opäť priniesol takpovediac identickú dávku zábavy ako jeho predchodca, navyše pridal multiplayer a tri nové jednotky. Či to ale na pokračovanie stačí, je otázne.

GamePark
16. 3. 2009
Není tomu ještě ani rok, co jsme recenzovali nadmíru zajímavý a originální počin jménem Patapon, který zamířil exklusivně pouze na platformu Sony PSP. Ještě společně s LocoRoco, které je také od stejných tvůrců – japonského Sony – jde zatím o vůbec nejlepší a nejoriginálnější počiny pro tento handheld. A zatímco na LocoRoco 2 jsme museli čekat poměrně dlouho a nedávno jsme ho pro vás zrecenzovali (viz....

75%
GamePark
16. 3. 2009
Inovací opravdu nepřišlo tolik, takže bychom možná Patapon 2 nazvali spíše hodně kvalitním datadiskem. Ve finále nejde o takové překvapení, novinek je poskrovnu, ale nové úrovně jsou parádní a jde o výbornou hru.