Hodnoceniher.cz

Metal Gear Survive

62%

Průměr z 10 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #online #akční #sci-fi #multiplayer #kooperace #ps4 #windows #metal gear survive #xbo #konami #action #konami digital entertainment #konami #zombie #mikropłatności #survival #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

5,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Fan wszelkiej maści skradanek i survival horrorów. Miłośnik ambitnych lektur, w grach niespecjalnie lubi dylematy moralne, kocha za to dopracowany gameplay i proste do zrozumienia zasady.

75%
Bonusweb
17. 3. 2018
Většina internetu byla ovlivněna negativní kampaní okolo této hry, nicméně pod jejím povrchem se skrývá solidní sci-fi horor, slušná hratelnost a žánrový přesah.

4/5
GameSite.sk
12. 3. 2018
Ak ste patrili medzi tých, ktorí Survive odsudzovali len z princípu, robili ste veľkú chybu. Predstavte si naozaj premyslenú survival hru prevedenú v skvelom svete a s hrateľnosťou Phantom Pain. Myslím, že nemáte veľmi nad čím rozmýšľať a ak máte radi tento žáner, Survive vám zaručí desiatky hodín zábavy. Síce nejde o Kojimov Metal Gear, to ale nemení nič na tom, že je to skutočne dobrá hra. Áno, sprevádza...

3/5
Hrej.cz
4. 3. 2018
Možná, že kdyby tato hra neexistovala, tak by to pro všechny zúčastněné bylo lepší. Jedná se ale o místy velmi zajímavou záležitost, která dovede krátkodobě chytnout. A ačkoliv nemá prakticky nic společného se sérií Metal Gear, dává v některých pasážích vzpomenout na (mnohem lepší) Phantom Pain.

6/10
Tiscali Games
2. 3. 2018
Zajímavý a místy velmi zábavný spinoff legendární značky, který však doplácí na přílišnou strohost svého světa a nepřátel, zdlouhavost a repetitivnost. Tomu nepomáhá ani slabší příběh, zapomenutelné postavy a poplatky za extra uložitelné pozice. Z šedého průměru zábavy jej tak vytahují především precizně zpracované survival mechaniky a kooperativní hraní.   

64%
GameStar.de
28. 2. 2018
Das Konzept von Metal Gear Survive funktioniert zwar, doch einige nervige Mechaniken und die Seelenlosigkeit trüben den Spielspaß enorm.

6/10
Game Informer
27. 2. 2018
Metal Gear Survive shows promise as a co-op experience, but blunders in just about every other way.

55%
Czechgamer.com
27. 2. 2018
Zajímavý koncept, který sráží rychle nastupující stereotyp, nesmyslné mikrotransakce a zbytečné nedokonalosti titulu, který se snaží těžit z popularity série MGS.

3/5
HardcoreGamer
27. 2. 2018
For those willing to bear the brunt of its inexcusably poor opening and subsequent first few hours — and can even find it in themselves to excuse the nagging stats requiring a near-constant influx of food and water — Metal Gear Survive does deliver a few good ideas along the way buried beneath its mediocre world and often grind-focused, loot-based item-gathering. There’s a perilous yet warranted intrigue...

5/10
Zing
23. 2. 2018
Nedá se říct, že by bylo Metal Gear Survive hrou, která nenaplnila očekávání, protože ta očekávání byla už dlouho před vydáním na bodě mrazu. Kontroverzi a nenávist ke Konami stranou - Metal Gear Survive je hra, kterou drží zpátky nedostatek času a nedostatek financí na vývoj. Nic lepšího než přinejlepším průměrnou a nemastnou neslanou záležitost tady bohužel nenajdete.