Hodnoceniher.cz

Metal Gear Solid: HD Collection

87%

Průměr z 7 recenzí
#ps3 #akční #konami #kojima productions #playstation vita #playstation 3 #xbox 360

Návody, cheaty

Recenze

8/10
GamesWEB.sk
16. 9. 2012
Suma sumárum, aj napriek tomu, že kolekcia narozdiel od tej konzolovej neobsahuje aj remasterovaný PSP titul MGS: Peace Walker, nemám žiaden dôvod ju vám nedoporučiť.

7,8/10
Game Informer
15. 6. 2012
Konami seems to be making a focused effort to wear out fans’ patience with this collection. It isn’t ideal for newcomers or for longtime fans, diminishing both its audience and value.

9/10
Konzolista.cz
13. 4. 2012
Metal Gear Solid HD Collection je naprosto vynikající sbírka skvělých her, jaká nemá obdoby. Za exkluzivní cenu dostanete hned tři špičkové hry v HD grafice, navíc je tu přítomen pro dlouhé večery i multiplayer a dva stařičké MSX díly. Metal Gear Solid HD Collection ukazuje veškeré konkurenci, jak by měly HD kolekce vypadat a stane se do budoucna pro ně měřítkem. Lepší HD kolekce zatím nevyšla.

90%
XboxWeb.cz
4. 4. 2012
Nuže vězte tedy, že Metal Gear Solid byl, je a bude jednou z nejlepších stealth akcí, jakou si hráč může zahrát. My můžeme jenom děkovat lidem z Konami, díky nimž mohl tento port vzniknout i mimo Playstation. Solid Snake vypadá stejně drsně i na Xboxu a při hraní se budete velice dobře bavit s poctivou hratelností, kdy plánování útoku je základem úspěchu. Teď už se nám Sony konzolisti nebudou smát,...

9,2/10
Herní web
6. 3. 2012
Tato edice je jednou z těch her, které jsou záležitostí lásky na první pohled. Tohle prostě ani nemohlo dopadnout špatně, protože všechny jednotlivé přísady jsou vyloženě luxusní a bezkonkurenční. I v dnešní době doslova válcují díky své ojedinělé a osobité hratelnosti konkurenci. Pokud tedy hledáte něco dlouhého, něco obsahující výzvu, něco co svým příběhem chytne za pačesy a stáhne do horoucího pekla...

9/10
Game Informer
8. 11. 2011
This remastered HD collection gives fans a chance to embark on enhanced versions of classic missions as Solid Snake, Raiden, and Big Boss.

9/10
Game Informer
8. 11. 2011
This remastered HD collection gives fans a chance to embark on enhanced versions of classic missions as Solid Snake, Raiden, and Big Boss.