Hodnoceniher.cz

Lollipop Chainsaw

74%

Průměr z 15 recenzí
#xbox 360 #akční #sex #humor #zombie #fetiš #nadsázka #ps3 #x360 #akce #konzole #malý počet #suda #lollipop chainsaw #pevný základ #vybraný soundtrack #zombi #grasshopper manufacture #soumrak #největší vývojář #řeč #atlet #zombík #warner bros interactive #warner bros #kadokawa games #ps3 #xbox 360 #warner bros. interactive #grasshopper manufacture #playstation 3

Návody, cheaty

Recenze

7,5/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Mankamentem jest również to, że gra nie jest zbyt długa, długie są tylko loadingi. Poza kampanią czeka na nas tryb wyzwań (np. na czas, na punkty), który rozgrywamy na tych samych mapach co w fabule. Trochę tego jednak mało, choć dzięki powtórnemu pokonywaniu leveli odblokowujemy kolejne umiejętności Juliet i zgarniemy nowe acziki. Ja z pewnością (zważywszy na to, co zaserwował nam Suda51) nie pogniewałbym...

7/10
Hrej.cz
30. 8. 2012
Lollipop Chainsaw není lepší jak ostatní, je ovšem tak odlišná, že vás při prvním hraní absolutně pohltí. Existuje bohužel veliká šance, že pouze při prvním hraní.

4/5
Hrej.cz
28. 8. 2012
Lollipop Chainsaw není lepší jak ostatní, je ovšem tak odlišná, že vás při prvním hraní absolutně pohltí. Existuje bohužel veliká šance, že pouze při prvním hraní.

80%
XboxWeb.cz
26. 8. 2012
Nebudu říkat, že mě hra neokouzlila, což se projevilo i na závěrečném hodnocení. Příčinou je nejspíše moje nulové očekávání a o to větší překvapení nastalo díky příjemnému zpracování, opravdu nabušenému soundtracku a velice sympatické hlavní hrdince, kterou v živé podobě můžete najít i na Facebooku. Zkrátka a dobře, fanouška žánru a zombíků, tato hra určitě potěší, stejně jako milovníky lehce sexuálního...

6/10
Tiscali Games
26. 7. 2012
Hodně šílená zombie mlátička, která primárně sází na absurdní styl hlavní hrdinky a cukrkandlově fetišistickou stylizaci. Herní náplní sledujete sinusoidu od stereotypu, přes nadšení, ke stereotypu a zase nadšení. Pokud vám tenhle humor a styl sedí, zkuste to, ale nečekejte Dead Rising, tohle je fakt jiný styl.

8/10
Konzolista.cz
23. 7. 2012
Lollipop Chainsaw je sice bláznivou akcí s plno praštěnými nápady, ale budete se bavit po celou dobu, co ji budete hrát.

70%
Bonusweb
13. 7. 2012
Pokud hledáte definici titulu pro labužníky plného nemrtvých a lízátek, Lollipop Chainsaw je vaší odpovědí. Zombie řežba totiž může mít mnoho podob a v tomhle provedení se jedná i o dobrodružství s duhou a cukrátky.

8/10
Sector.sk
1. 7. 2012
Tak či onak, Lollipop Chainsaw je výborná hra, ktorá síce sprvu môže vzbudzovať rozpaky, keď ju ale hráč prijme a má blízko k jej poetike, veľmi rýchlo sa môže stať kultovou. A veru, k tomu asi dôjde, Suda 51 sa ani tento krát nezaprel a James Gunn mu pomohol k tomu, aby potenciálna cieľová skupina bola širšia. Už nielen milovníci frenetických japonských podivností, ale aj fanúšikovia hororu a zombie...

80%
GameSite.sk
27. 6. 2012
Trailery neklamali. Lollipop Chainsaw je naozaj tým, čím sa prezentuje. Pokiaľ vám dúha striekajúca z tiel zombie príde ako zaujímavý koncept, hovoriaca hlava Julietinho priateľa, pripevnená na jej sukni ako správne bizarná záležitosť a všetka tá strelenosť ako úžasná zábava na odreagovanie sa a vypnutie, tak naozaj nemáte na čo čakať, iba ak vás odrádza kratšia herná doba.

7/10
Doupě
24. 6. 2012
Středoškolačky mají těžký život. Zvlášť, když v den jejich narozenin začne zombie apokalypsa a musí se s tím vypořádat. Motorovou pilou.

7/10
Zing
24. 6. 2012
Pokud vás baví pořady jako South Park a Family Guy a hry jako Saints Row, dejte tomuhle kousku šanci. V opačném případě se ale radši porozhlédněte někde jinde.

7/10
Zing
23. 6. 2012
Pokud vás baví pořady jako South Park a Family Guy a hry jako Saints Row, dejte tomuhle kousku šanci. V opačném případě se ale radši porozhlédněte někde jinde.

3,5/5
Doupě
20. 6. 2012
Lollipop Chainsaw má prostě styl. Pro hru mluví i fakt, že je o nějakou stovku levnější, než běžné konzolové hry. Pokud se vám tituly z produkce Grasshopper Manufacture líbí, berte. Je to herní béčko, ale neskutečně zábavné.

7,5/10
Game Informer
12. 6. 2012
Gratuitous violence, an absurd premise, and B-movie charm make Lollipop Chainsaw entertaining, but the gameplay doesn't keep pace.

7,5/10
Game Informer
12. 6. 2012
Gratuitous violence and B-movie charm make Lollipop Chainsaw entertaining, but the gameplay doesn't keep pace.