Hodnoceniher.cz

LEGO Worlds

70%

Průměr z 7 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #simulator #čeština #lego worlds #xbox live #xbox one s #ps4 #switch #xbo #warner bros. #action #action-adventure #tt games

Návody, cheaty

Recenze

2,5/5
HardcoreGamer
14. 9. 2017
There’s some fun to be had with LEGO Worlds, but you will need to trudge through a lot of problems to get to it. The UI is unintuitive, especially on the Switch, the combat is clumsy, there’s a serious lack of drive in the adventure mode, the missions are beyond repetitive and it’s buggy, just to name a few. With that said, there are a plethora of worlds to explore, and even after countless hours with...

80%
GamePark
29. 3. 2017
Za titulem Lego Worlds, který v březnu 2017 dorazil na PC i konzole Xbox One a PlayStation 4, stojí jak jinak než studio Traveller’s Tales. Mimochodem – v budoucnu má hra dorazit také na Nintendo Switch. Pro zmíněné slavné studio je to již 18. hra s Lego tématikou a tak je jasné, že pro tvorbu této herní hříčky nemohl mít nikdo více zkušeností. Přesto je tomu snad poprvé, kdy hra není přímo založena...

3/5
Hrej.cz
27. 3. 2017
Přes negativní vyznění recenze je Lego Worlds stále velice dobrou hrou. Problémem je vaše očekávání. Co od titulu očekáváte? A opravdu to dostanete? Važte pečlivě, abyste případně nebyli zklamáni. Na druhou stranu, riziko i díky přívětivé ceně není vysoké.

70%
Bonusweb
23. 3. 2017
Lego Worlds, vysněná virtuální hračka pro všechny milovníky slavných kostiček, se po dvou letech „válení“ v nedokončené verzi na Steamu konečně dostává na naše obrazovky. Obrovský svět, jehož devízou jsou snad všechny kostky z Lega co kdy vznikly, kazí komplikované ovládání a bugy.

90%
Czechgamer.com
22. 3. 2017
Perfektní pískoviště, ve kterém si na své přijdou všechny hráčské generace. Kdo by neměl rád LEGO kostičky i s pár muškami?

7/10
XboxWeb.cz
18. 3. 2017
LEGO Worlds je hodně velký projekt, který skrývá spoustu možností, jak si ho užít a v jeho společnosti strávit desítky hodin. Ovšem neobešlo se to bez technických prohřešků a neduhů. V součtu se jedná o povedenou hru a jestli vás nebaví Minecraft, ale přesto chcete stavět, stane se LEGO Worlds vaším domovem na hodně dlouho a to navíc za příznivou cenu.

67%
GameStar.de
17. 3. 2017
Eigentlich sympathische Lego-Sandbox, die ihre Reize aber hinter zig Stunden langweiliger Quests versteckt und sich umständlich steuert.