Hodnoceniher.cz

Halo: The Master Chief Collection

90%

Průměr z 12 recenzí
#xbox-one #fps #halo (série) #akční #hd remake #kompilace #windows #xboxone #akce #halo reach #collection #detailnost #master #master chief #celý koncept #studio bungie #řeč #the collection #digitální verze #kout světa #343 industries #halo: the master chief collection #microsoft #halo #halo 2 #halo 2 anniversary #halo 3 #halo 4 #halo combat evolved #halo master chief collection #xbox #xbox live #microsoft #343industries #halo #xbox one #microsoft game studios #pc

Návody, cheaty

Recenze

9/10
Zing
11. 1. 2015
The Master Chief Collection je naprostou povinností pro všechny fanoušky série. Naopak těm neznalým dává skvělou možnost okusit jednu z nejlepších FPS historie. Fanoušci série si navíc mohou k výslednému hodnocení s klidem přičíst jeden bod k dobru.

92%
11. 1. 2015
Halo: The Master Chief Collection není jen remaster již jednou vydaných her, je to obří balíček, který zkrátka obsahuje to nejlepší co kdy v sérii vzniklo.

9/10
Konzolista.cz
11. 1. 2015
Halo: The Master Chief Collection je povedená kolekce čtyř přelomových akčních her, která je určena pro všechny hráče. Fanoušci v ní najdou své oblíbené hry v hezčím grafickém kabátku, zvláště druhý díl, který vypadá úžasně, a dojem z něj podtrhávají nádherné filmečky, z nichž kolikrát spadne brada. Nováčci poté budou moci zjistit, proč je Master Chief takovou videoherní celebritou, a budou se navíc...

9/10
Eurogamer.cz
7. 12. 2014
Splněný - nebo spíše mnohonásobně překonaný - sen všech fanoušků Halo ságy. Letošní vítěz soutěže o poměr ceny a výkonu. Povinnost pro všechny seriózní hráče. Důkaz, že nejlepší hry si zaslouží a dostávají péči i úctu hodnou historických uměleckých děl.

9/10
Zing
12. 11. 2014
The Master Chief Collection je naprostou povinností pro všechny fanoušky série. Naopak těm neznalým dává skvělou možnost okusit jednu z nejlepších FPS historie. Fanoušci série si navíc mohou k výslednému hodnocení s klidem přičíst jeden bod k dobru.

75%
Bonusweb
12. 11. 2014
Master Chief se tradičně každoročně vrací, tentokrát na Xbox One v Halo: The Master Chief Collection, aby generaci nových hráčů připomněl své největší bitvy. Na jeho brnění však nelze přehlédnout řadu poškození, která tam nikdy předtím nebyla.

5/5
Hrej.cz
10. 11. 2014
Není co řešit, Halo: The Master Chief Collection nabízí čtyři skvělé hry v jejich maximálně vylepšené formě, multiplayer každé z nich extra, kooperaci, přes 400 achievementů. Tohle je zkrátka nutnost.

9,3/10
Game Informer
9. 11. 2014
Revisit the Master Chief's journey in Microsoft's four-game collection.

4,5/5
Doupě
7. 11. 2014
Halo: The Master Chief Collection je jedním z dosavadních nejlepších remasterů. Na jednom disku naleznete prakticky celé Halo univerzum v hezčím a modernějším podání s možností okusit i to původní. Je to ideální balík pro úplné nováčky, ale i ty zkušené Spartany. Xbox One má na kontě další velký úspěch. Zaslouženě.

9/10
XboxWeb.cz
7. 11. 2014
Halo: The Master Chief Collection přináší na Xbox One hodiny skvělé zábavy. Zažijete frustraci (Halo: CE - Library na Legendary), budete se smát (Halo 2 - filmeček před Gravemind), ale budete i plakat (konec Halo 4). Pokud jste nikdy Halo nehráli, nebo o něm slyšíte prvně, je tato sbírka ten nejlepší způsob, jak poznat úplně nový vesmír. Celá kolekce je navíc naprosto výjimečně zabalený kousek videoherní...

Eurogamer.cz
7. 11. 2014

9/10
Tiscali Games
7. 11. 2014
Zatraceně hodně muziky za zatraceně málo peněz. Halo: The Master Chief Collection je učebnicovým příkladem toho, jak se dělají remaky, a také tím nejlepším, co si nyní můžete pořídit na Xbox One.