Hodnoceniher.cz

Flower

92%

Průměr z 5 recenzí
#pc #playstation 4 #ios #playstation 3 #ps vita #ps4 #windows #ps3 #vita #arkády #konzole #řeč #vlna #živo #bahno #život #nová zbraň #final fantasy vii

Návody, cheaty

Recenze

GamePark
11. 3. 2009
Když jsem Flower prvně spouštěl, vůbec jsem nevěděl co od hry čekat, ač je od autorů známého a nápaditého Flow. Ano byly tu některé snímky, videa z herních výstav a také celá řada dojmů, ale osobní zkušenost je prostě nadevše. I přes velmi pozitivní první dojmy přesto hlodal červíček pochybnosti, zda něco takového může v dnešní době fungovat.

9/10
Tiscali Games
7. 3. 2009
Umělecká hra každým coulem, dokonce bych se nebál prohlásit, že jde o zcela nový žánr doslova „digitální poezie“. Zároveň je to technicky a hratelnostně velmi propracovaný titul, na kterém těžko najdete nějakou chybku. Strhující intenzita zážitku je bohužel vykoupena jeho relativní krátkostí. Ne nadarmo se říká, že hvězda, která září nejjasněji, září...

4,5/5
Doupě
16. 2. 2009
Nestahujte ji, pokud od hry chcete střelbu a krev stříkající z protivníků. Nestahujte, jestliže se vám zdály Okami a Shadow of The Colossus nudnými hrami a flOw jste se jen posmívali. Stahujte ale v případě, že vám už ze šedi otupěly oči a stojíte o to, aby se vaše emoce zase jednou utrhly ze řetězu.

5/5
Hrej.cz
14. 2. 2009
Dokonalý kýč: bez ptaní a vaší vlastní iniciativy vás okamžitě ohromí.

87%
Bonusweb
11. 2. 2009
Hráli jste někdy hru, kde jsou v hlavní roli lístky květin unášené větrem? Tak si zkuste Flower a budete nevěřícně zírat.