Hodnoceniher.cz

Farming Simulator 17

72%

Průměr z 7 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #ios #macos #zemědělství #simulace #ps4 #windows #farming simulator 17 #focus home interactive #giants software #simulator #dlc #xbox live

Recenze

Eurogamer.cz
7. 1. 2018
Nejlepší oficiální rozšíření, které kdy pro Farming Simulator 17. vzniklo.

8/10
XboxWeb.cz
26. 11. 2017
Farming Simulator 17 v platinové edici parádně rozšiřuje už tak veliké možnosti hry, a to je plus jak pro stávající, tak i nové hráče. Navíc rozšíření není přemrštěně drahé, tudíž vám ho doporučí devět z deseti farmářů, kdy ten desátý z Jižní Ameriky pochází a pro něj už to jednoduše není exotika, jako pro klasického Evropana.

7/10
Tiscali Games
22. 1. 2017
Zemědělská simulace s výrazným zaměřením na ruční ovládání strojů a vykonávání úkonů. K dobru si může přičíst relaxační hratelnost, obrovsky pestrou nabídku farmářského vybavení a vzhledem k povaze titulu také pohledný vizuál. Jako zápory lze uvést spíše vlažnější přístup k inovacím, nepříliš přehledné ovládání a UI nebo několik rozporuplných designových rozhodnutí. 

Eurogamer.cz
7. 11. 2016
Sice bez zásadních změn, zato se jedná o nejotevřenější, nejpřístupnější a také nejzábavnější díl Farming Simulatoru.

7/10
Zing
28. 10. 2016
Farming Simulator 17 po vzoru svého o dva roky staršího bratříčka pokračuje v nastoleném směru. Novinek je bohužel málo a ještě jim vývojáři nevěnovali takovou péči. Přesto celek nezklame, je zábavný a dokáže vás na dlouhé hodiny vytrhnout z reality.

3/5
Hrej.cz
27. 10. 2016
FS17 je navzdory zdánlivě šílenému námětu solidní hrou, která uspokojí vaši poptávku po něčem originálním. Budgetové kořeny ale nezapře, má stále co zlepšovat a spoustu lidí bavit nebude. Pokud víte, do čeho jdete, a sérii znáte, můžete si s ohledem na množství novinek klidně přičíst bod k dobru.

8/10
XboxWeb.cz
26. 10. 2016
U hodnocení jsem hodně dlouho váhal, ale nakonec jsem si řekl, že mě Farming Simulator 17 bavil o dost víc, jak díl předchozí, novinek je také dost, takže přechod na další díl je jasnou volbou. I přes nespokojenost s technickou stránkou, která však může být čistě subjektivní jsem se moc bavil a vzhledem k možnostem hry ještě dlouho bavit budu. Farming Simulator 17 vám nabídne zábavu na desítky hodin.