Hodnoceniher.cz

Everybody's Golf

75%

Průměr z 8 recenzí
#playstation 4 #golf #sportovní #multiplayer #ps4 #ps4 pro #ps vita #everybody's golf #sony interactive entertainment #clap hanz

Návody, cheaty

Recenze

6/10
Zing
15. 1. 2018
Pro fanoušky série prakticky nic nového, pro nově příchozí především zábavný arkádový golf, u kterého si musí každý hráč předem ujasnit, jestli mu jednotlivé aspekty hry vadí, či ne. Tak jako tak na poli arkádových golfových her prakticky jediná volba.

8/10
Tiscali Games
25. 10. 2017
První díl léty prověřené série na PS4 sice nepřináší zázračné technické zpracování a místy trošku škobrtne. Zároveň ale nabízí skvělou zábavu pro nové i ostřílené golfisty a motivuje hráče vyjít se svým umem mezi lidi.

3/5
Hrej.cz
15. 9. 2017
Everybody's Golf není lepší než Golf Club, je zkrátka jiný. Svou jinakost ale nedotahuje do konce a nejpřirozenější cílovou skupinu zrazuje hloupou nutností nejdříve projít kariéru. Ta vám ale alespoň ukáže, že v sobě svérázná hra skrývá víc, než by bylo na první pohled patrné.

85%
Czechgamer.com
14. 9. 2017
Perfektní odreagovačka pro jakoukoliv věkovou i zkušenostní skupinu hráčů. Chcete-li se dobře pobavit, zamiřte na green!

7,7/10
Centrum Her
3. 9. 2017
Kto mal rád Hot Shots Golf, toto bude jednoznačne milovať. Tu a tam sa nájde pár chýb, chcelo by to vyvážiť hlavne multiplayerové turnaje, našťastie sa to výborné hrá a bude sa baviť aj totálny golfový laik akejkoľvek vekovej kategórie.

4/5
HardcoreGamer
31. 8. 2017
Clap Hanz’s effort to evolve Everybody’s Golf is a successful way of thinking outside of the box. While there aren’t a ton of modes, there’s enough here to keep players coming back for more. Keeping its challenging and addicting gameplay, Everybody’s Golf manages to blend frustration and enjoyment successfully. The online aspect has no hiccups and it’s easy to play with other people. Turf War is extremely...

7/10
Game Informer
31. 8. 2017
The game shows ambition, but it can't bring it all together.

85%
Bonusweb
29. 2. 2012
Není to žádná novinka. V sérii Everybody's Golf sice hrají roztomilé postavičky, ale ve skutečnosti jde o dost komplexní záležitost, kde se chyby tvrdě trestají a úspěch si musíte vybojovat.