Hodnoceniher.cz

Entwined

61%

Průměr z 4 recenzí
#playstation 4 #playstation 3 #ps vita #ps3 #vita #indie #pixelopus #umělec #jednohubka #dojemný příběh #nejvyšší skóre #řeč #vizuální zpracování #entwined #pixel opus #sony #ps4 #sony computer entertainment #playstation vita

Recenze

7/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Nie nastawiajcie się na grę, w którą będziecie grać godzinami, bez przerwy. Nie oczekujcie fantastycznej historii, zapomnijcie o oszałamiającej oprawie graficznej. Natomiast jeżeli liczycie na "cichą", skromną produkcję, która ma was uspokoić - bierzcie Entwined śmiało. Fajnie, że takie gry powstają, mimo że na pierwszy rzut oka nikt ich nie potrzebuje. Sympatyczna niespodzianka.

6/10
Zing
14. 9. 2014
Jestli se vám alespoň trošku líbí „jiné“ hry jako je Journey, Flower či Flow a rádi si otestujete své rychlé reflexy, Entwined si prostě musíte zahrát. V opačném případě budete nejspíše remcat nad trestuhodně krátkou herní dobou a k tomu neadekvátní cenou.

3/5
Doupě
28. 8. 2014
Entwined je zážitková indie hříčka, která se tak i má brát. Za hlavní mínus celé hry považuji především její extrémní krátkost. Kdyby alespoň autoři vytvořili více různorodých levelů, bylo by to o něčem jiném. Takto mohu vývojářům jen pochválit premiéru. Příště prosím lépe.

5,5/10
Game Informer
13. 6. 2014
As soon as you look beyond the stylish surface, Entwined is hollow.