Hodnoceniher.cz

Dex

70%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #ps vita #rpg #kyberpunk #česká hra #arkáda #ps4 #windows #mac #vita #wiiu #dex #dreadlocks #cyberpunk #dobrodruzne #steam

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Gaming professors
25. 10. 2021
Dex je parádní česká plošinovka z cyberpunkového prostředí s nádechem Deus Ex. Ze začátku se hra potýkala s několika bugy, nicméně ty byly již dávno odstraněny, a díky českému dabingu je opravdu dobrou volbou pro všechny milovníky žánru. Jedná se o povedené RPG ze staré školy, které vás pohltí svým nelineárním příběhem a celou řadou vedlejších úkolů.

7/10
Tiscali Games
24. 5. 2015
Podprůměrné souboje a chyby v designu nepřebíjí fakt, že je Dex příjemné kyberpunkové RPG pro fanoušky žánru.

3/5
Hrej.cz
22. 5. 2015
Povinnost pro všechny fanoušky sci-fi a kyberpunku s oldschoolovým bojovým systémem, která nadchne svým prostředním a atmosférou, leč stále ještě plná bugů a chybějící českou lokalizací. Až se tyto problémy vyřeší, bude se jednat o velmi kvalitní hru.

7/10
Zing
12. 5. 2015
Vydání Dex působí trošku uspěchaně. Hra má ale i přesto velkou šanci na to oslovit řady milovníků RPG žánru, kteří touží po dílech, jenž zasahují do ne až tak vzdálené budoucnosti. Až na pár výraznějších nedostatků mohu tento titul bez problému doporučit všem, kteří hledají kvalitní příběh a kyberpunkovou atmosféru.