Hodnoceniher.cz

Call of Duty: Advanced Warfare

82%

Průměr z 17 recenzí
#pc #fps #akční #multiplayer #ps4 #windows #ps3 #x360 #mac #wiiu #xbox-one #call of duty (série) #válečná #vojenská #playstation 4 #akce #call of duty 3 #call of duty 2 #call of duty: advanced warfare #call of duty #velký milovník #řeč #warfare #celková prezentace #zpomalení času #cal #call #advanced warfare #the call #troy baker #epický moment #sci-fi film #dospělí #křídlo #akčňák #god of war 2018 #uav #solidní rychlost #tsunami #kra #search and destroy #search a destroy #nejhranější titul #největší počet #úctyhodné číslo #král #primární zbraň #základní pilíř #xbox 360 #xbox #xbox live #sledgehammer games #pc #ps3 #xbox 360 #activision #xbox one #playstation 3

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Skoro kampania na 6,5/10 a multi na 9,5/10 to po wyciągnięciu średniej otrzymujemy 8/10. Voilla.

75%
11. 1. 2015
Call of Duty: Advanced Warfare nabízí přesně to na co jsme v sérii zvyklí. Bohužel přidává pramálo novinek. Pro fanoušky multiplayerových klání to bude pošušňání, pro zbytek toho příliš nenabízí. Kampaň je bohužel opět extrémně krátká a příběh to příliš neustál. I tak jde v rámci stříleček o dostatečnou záležitost, kterou si stojí za to projít. Ale řekněme si to na rovinu, až bude cena na polovině....

4,5/5
Doupě
11. 1. 2015
Hra se v multiplayerových kláních hýbe naprosto plynule. Někdy je to sice docela zběsilost, protože nevíte, zda máte očekávat útok zleva, zprava anebo shora, ale o tom nové Call of Duty je.

85%
GamePark
11. 1. 2015
Jde o výbornou multiplayerovou akci, která sérii do jisté míry napravuje reputaci. Než však dojde k úplnému zahojení všech ran, jež nám Call of Duty v minulosti udělilo, budou muset i zbylá dvě studia, jež na něm v současnosti pracují, dokázat, že nešlo pouze o šťastnou náhodu a sérii doopravdy čekají světlé zítřky.

8/10
Zing
11. 1. 2015
Sledgehammer Games se jejich první Call of Duty povedlo. Jde rozhodně o jeden z těch lepších dílů této známé série.

7/10
Eurogamer.cz
7. 12. 2014
Advanced Warfare přináší přesně to, co byste od téhle série čekali. Je to opulentní válečná podívaná plná hollywoodských wow momentů a explozí. Tomu rozhodně napomáhá nový engine a citelný technologický pokrok. Nudit se u ní nebudete. Jenže zrovna tenhle díl měl mnohem větší ambice: špičkoví herci a futuristické vojenské technologie měly vlít novou krev do recyklovaného stereotypu. To se ale bohužel...

8/10
XboxWeb.cz
27. 11. 2014
Call of Duty: Advanced Warfare je prvním titulem, ze série s tříletým vývojovým cyklem a očividně mu to prospělo. Také jde o první Call of Duty z dílen Sledgehammer, kteří u některých částí vsadili na jistotu ovšem u jiných se pořádně rozšoupli. Nový pohybový systém výrazně oživil poněkud stagnující hratelnost a troufám si říci, že to bude mít Treyarch příští rok velmi těžké.

85%
GamePark
18. 11. 2014
Stejně jako každý jiný rok značil listopad i tentokrát příchod nového pokračování série Call of Duty. S tím se vývojáři rozhodli nahlédnout směrem do budoucnosti, která dle jejich názoru není ani zdaleka tak růžová, jak by si lidstvo s největší pravděpodobností přálo. Teroristé a vojáci se dostali k ještě účinnějším prostředkům hromadného ničení a navíc jsou díky svým exoskeletonům prakticky nezastavitelní....

8/10
Tiscali Games
16. 11. 2014
Bez pochyb nejlepší Call of Duty hra posledních let. Perfektně zvládla filmový singleplayer a hráčům nabízí zábavný a parádní multiplayer, který se jen tak neomrzí. Sice to není ona slibovaná revoluce, ale rozhodně lze mluvit o hodně solidním pokroku.

4,5/5
Doupě
14. 11. 2014
Call of Duty: Advanced Warfare může mít docela vyčpělou singleplayerovou část. Jedno se ale sérii pořád nedá upřít: v multiplayeru zkrátka konkurenci nemá. Jelikož tvůrci v nejnovějším dílu přidali na obsahu, boje obohatili možnostmi Exo obleku, rozšířili systém perků a vylepšení a zkrátka celou multiplayerovou část vyladili skoro k dokonalosti (jediným nedostatkem budiž počet hráčů), nezbývá nám než...

80%
Bonusweb
12. 11. 2014
Call of Duty patří mezi komerčně nejúspěšnější značky v herním průmyslu. Její díly vydělávají často více než nejúspěšnější filmy. Aktuální díl Advanced Warfare vychází z reálného předobrazu soukromých armád. Je lepší než loňský díl, přesto v mnohém zůstává v zajetých kolejích. Trefou do černého je multiplayer.

4/5
Hrej.cz
7. 11. 2014
Velmi slušný díl v sérii, která se dávno stala svým vlastním žánrem. Ti, kteří si pochvalovali i předchozí pokračování, nebudou zklamáni, zarytým odpůrcům jistě vnukne do mysli spoustu nových nadávek na domnělou zatuchlost značky.

Tiscali Games
5. 11. 2014
Písemné i číselné hodnocení Call of Duty: Advanced Warfare jako celku vám přineseme v následujících dnech až dostatečně vyzkoušíme multiplayer.

8/10
Centrum Her
5. 11. 2014
Tento ročník COD rozhodne stojí za vyskúšanie, jeden z najlepších dielov za posledné roky, bohužiaľ vývojári trochu nevyužili potenciál. Hollywoodska prezentácia je to ale dobrá.

4/5
Doupě
4. 11. 2014
Recenzi multiplayeru a kooperačního režimu pro vás již připravujeme.

Eurogamer.cz
3. 11. 2014

9/10
Game Informer
2. 11. 2014
After years of modern warfare, the latest Call of Duty takes you to a terrifying future just a few years away.