Hodnoceniher.cz

Braid

88%

Průměr z 8 recenzí
#pc #plošinovka #windows #ps3 #x360 #arkády #logické #nezávislý projekt #kvalitní vývojář #hra the #pohádková atmosféra #řeč #strategie #denk- & ratespiel #rondomedia, microsoft game studios (xbla) #number none, inc. #news #braid #daniel matschijewsky #pc #strategie

Návody, cheaty

Recenze

9/10
Doupě
13. 7. 2009
Braid je bezesporu zvláštní titul. Pohádková atmosféra vytvořená preciézním audiovizuálním zpracování, hrátky s časem a logické puzzly však bohužel nezaujmou každého.

4,5/5
Doupě
12. 7. 2009
V Braid však naštěstí nemůžete umřít, protože ovládáte jednu speciální vlastnost, a to sice vrácení času. Pakliže by vás tedy nedej bože některý z krvelačných králíčků zabil, můžete s klidem zmáčknout požadovanou klávesu a kochat se zpomalenými záběry z minulosti.

80%
Bonusweb
26. 6. 2009
Braid je důkazem toho, že v herní branže zdaleka nebylo vymyšleno vše. S omezeným rozpočtem se tu podařil opravdový majstrštyk.

9/10
Tiscali Games
27. 5. 2009
Provedení je naprosto výborné a všechny aspekty hry fungují jako švýcarské hodinky. Ten, kdo Braid bez cizí pomoci dohraje, se může považovat za vysoce inteligentního.

9/10
Tiscali Games
27. 5. 2009
Dříve se říkalo, že čas je čtvrtý rozměr. A i když Braid má dvourozměrnou grafiku, třetím rozměrem je zde právě čas. Jeho provedení je naprosto výborné a všechny aspekty hry fungují jako švýcarské hodinky. Současně jde o nejlepší novodobou plošinovku na PC. Ten, kdo Braid bez cizí pomoci dohraje, se může považovat za vysoce inteligentního.

80%
Gamesport
9. 5. 2009
Braid je kombinace parádní, leč jednoduché grafiky, uklidňující hudby, výborné zábavy/bolesti hlavy. Mnozí v Braid mohou naleznout i jistá morální ponaučení a třeba si vzpomenout na střípky ze svých životů.

82%
GameStar.de
15. 4. 2009
Kreativer Independent-Knobler - ausprobieren!

5/5
Hrej.cz
4. 9. 2008
Jednoduchá plošinovka v perfektní grafice, skvěle ozvučená a navíc nutící nejen přemýšlet, ale také se občas zamyslet nad tím, co vlastně děláte. Jestli jste doposud váhali nad relativně vysoce nasazenou cenou, převiňte čas a okamžitě kupujte.