Hodnoceniher.cz

Angry Birds Space

90%

Průměr z 4 recenzí
#pc #ios #android #iphone #logické #mobily #rovio entertainment #spa #prasátko #ptáček #birds #vesmír #space #angry birds #kreslená grafika #řeč #angry birds space #rovio

Návody, cheaty

Recenze

4/5
Hrej.cz
4. 4. 2012
Miliony hráčů ověřená hratelnost si drží svůj obvyklý standard. Angry Birds Space však není prostou kopií - cesta do vesmíru přináší oživení v podobě nových lokací, a hlavně zemské přitažlivosti.

10/10
Zing
1. 4. 2012
Angry Bird Space si vzali všechno dobré a zábavné z Angry Birds a přidali k nim nový prostor, který přináší novou fyziku. To všechno je zabaleno do příjemného audiovizuálního kabátku a hlavně se to velmi dobře hraje. A i když se vám třeba starší díl nelíbil, určitě zkuste tento, protože je to opravdu hodně jiné a povedené.

4,5/5
Doupě
25. 3. 2012
Angry Birds Space nejsou naprosto dokonalou hrou, hlavně nové finty na tahání peněž z kapes zákazníků znechutí, nicméně naštvaní ptáci dokáží chytnout a držet u displejů dlouhé hodiny. Nechybí stále líbivá kreslená grafika a hlavně skvělé logické hříčky, nově posunuté o krok dál díky hrátkám s gravitací. Pokud milujete předchozí díly, Space je jasnou povinností.

9/10
Game Informer
23. 3. 2012
Angry Birds Space is an experimental offshoot of the original game that has returned impressive results.