Hodnoceniher.cz

American Truck Simulator

74%

Průměr z 13 recenzí
#pc #macos #linux #simulace #závodní #česká hra #simulator #windows #simulátory #dlc #touchpad #letošní podzim #truck #jednoduché ovládání #mexiko #dřevo #ideální kandidát #realistická grafika #loňský rok #nevada #redakční notebook #precizní optimalizace #rozhlížení #převážná část #tahač #portland #vodní nádrž #celebrita #thor #velké procento #rozšíření #návěs #zavedení #dostatečný počet #svodidla #současný stav #krásné prostředí #scs software #řeč #detailnost #studio scs software #písnička #ats #american truck simulator #hmotnost #sport #technische simulation #scs software #pc

Návody, cheaty

Recenze

Eurogamer.cz
4. 10. 2021
Další nezbytný kousek do skládačky jménem American Truck Simulator, tentokrát s nádechem venkova.

Eurogamer.cz
25. 12. 2020

Eurogamer.cz
24. 12. 2019
Krásné rozšíření s variabilitou prostředí, leč na počty ujetých milí je menší než Oregon a najde se i hluché místo na mapě.

7,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Ogólnie więc American Truck Simulator w pierwszych godzinach zachwyca podobnie jak ETS 2 w chwili debiutu. Szybko wychodzi jednak na jaw, że jego twórcy troszkę zmarnowali dzielące obie gry trzy i pół roku. Nie mam tu na myśli niekompletnej jeszcze mapy, problemu z systemem kar i innych babolków. Prawdziwy problem polega na tym, że całość to wyłącznie odtworzenie innowacyjnej formuły poprzednika, która...

9/10
Doupě
2. 12. 2018
Série simulátorů tahačů má svou základnu především u PC komunity, precizní optimalizace a jednoduché ovládání je tedy klíčové. Nejnovější Oregon DLC, stejně jako celá základní hra, potěší především realistickou grafikou a věrohodným zpracováním, ale také velmi shovívavými hardwarovými nároky, které hravě zvládne i několik let starý počítač. 

Eurogamer.cz
17. 10. 2018
Momentálně nejlepší mapa ATS, která obsahuje jedno z nejrozmanitějších prostředí USA. Škoda, že nepřibyl nějaký nový model tahače.

4/5
HardcoreGamer
21. 2. 2016
While a little more realism would make American Truck Simulator more fun, paradoxical as that may sound, there’s no escaping how fantastically playable it is.  The low-pressure gaming makes a great escape into a fantasy of a familiar world, hauling cargo hither and yon as an easy excuse to get out on the virtual road.  Its America is only a couple of states at the moment and more an impression of the...

Eurogamer.cz
15. 2. 2016
Přínosem je především nové prostředí a odlišné značky tahačů. Herní svět bude dotvářen formou DLC, takže hodnotit bude lepší později.

76%
GameStar.de
5. 2. 2016
Stundenlang von A nach B nach C nach und wieder zurück: gute Berufssimulation mit viel Atmosphäre, aber auch Luft nach oben.

3/5
Hrej.cz
5. 2. 2016
Na jedné straně stojí vzrušení z nového prostředí, na straně druhé rychlé vystřízlivění. Za tři roky byli SCS Software schopní zatím zpracovat dva a půl státu a nepřinést do nečekaně návykové hry vůbec nic nového.

7/10
Tiscali Games
29. 1. 2016
Nedostatek obsahu je jedinou a největší vadou na kráse jinak velice povedeného simulátoru tahačů.

7/10
Zing
29. 1. 2016
Za 500 korun nejde o špatnou hru. Pokud vás bavil Euro Truck Simulator 2, tak v American Truck Simulatoru budete jako doma. Zamrzí malá míra inovací od ETS2 a v současně době jen dva trucky.

3,5/5
Doupě
29. 1. 2016
American Truck Simulator je siamské dvojče ETS a pokud by někdo postavil systém obou her vedle sebe, tak by byly skoro k nerozeznání. Je vidět, že v kancelářích studia SCS se soustředili pouze na krásné prostředí a detaily tahačů, ale ostatní jednoduše vzali a implementovali ze staršího dílu. Velká škoda a jsem zvědav, jak se k tomu postaví komunita. Nicméně i tak patří klukům obdiv právě za detailnost...