Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Ridge Racer Unbounded (X360) > XBOX360 > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno6.5/1065 %2012-06-24
XboxWeb.czDuallHead---75 %2012-06-04
BonuswebMichael Mlynář---60 %2012-04-19
GameSite.skMarkusFenix---80 %2012-04-17
Czechgamer.comPetr Schwank---55 %2012-04-11
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-04-11
ZingMichal Maliarov6/1060 %2012-04-04

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.86 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3429 z 5973 Žebříček
XBOX360: 541 z 815 Žebříček
XBOX360/Závodní: 55 z 72 Žebříček
Vše/Závodní: 290 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Ridge Racer Unbounded (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Ridge Racer Unbounded (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1749x - statistika
Ridge Racer Unbounded (X360) 68 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-03-31
Ridge Racer Unbounded (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

67.86 %

Min : 55 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Namco-Hometek Inc.
Distributor: Namco
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 6/10
Závody v podání nezkrotného Ridge Racera jsou akční, frenetické a občas i docela zábavné. Nemohu ale říci, že silně motivující a novátorské. Najde se hned několik mnohem lepších závodů, takže jde spíše o osobní vkus. Ach ano, málem bych zapomněl. Tohle není Ridge Racer!
> Czechgamer.com : 55 %
Tohle je průměr s velkým P. Žánrová jednohubka, která ani v nejmenším nezasytí. Radši sjeďte ještě jednou všechny FlatOuty, vyjde vás to levněji.
> Konzolista.cz : 8/10
Ridge Racer Unbounded kašle na jakákoliv pravidla předchozích dílů a přináší si svoje vlastní. Rozhodně to ale není na škodu, protože konečně se tu objevil díl, který nějakým způsobem sérii posunuje, navíc i přes tuto změnu si udržel zábavnou hratelnost, díky níž se budete od své televize jen těžko odtrhávat. Několik chyb tu sice je, ale žádná natolik závažná, aby pokazila herní zážitek a výslednou známku, která je naprosto zasloužená.
> GameSite.sk : 80 %
Jedná sa o akrádové, adrenalínové preteky, kde vás jedna chyba stojí celý pretek
> Bonusweb : 60 %
Potenciálně dost zajímavé akční závody, které se ale tváří, že hráče chtějí spíše odradit.
> XboxWeb.cz : 75 %
Ridge Racer Unbounded je velmi kvalitní arkáda, které nechybí šmrnc při nočním závodění. Hráče upoutá svoji destruktivní povahou, editorem tratí a multiplayerem s uživatelskými městy. Kvality hry malinko sráží elektronický soundtrack a hlavně to, že s původní sérií her Ridge Racer nemá prakticky nic společného, ale s Flat Out, Splin/Second či Burnout mnoho. Není to chyba hry, ale prezentace, která může hráčům na chvíli zamotat hlavu.
> GamesWEB.sk : 6.5/10
Nový Ridge Racer nie je hrou pre masy, vlastne je určený asi len pre úzku skupinu hráčov s oceľovými nervami. Stačilo by pridať výber obtiažnosti a mohol z neho byť jednoznačný hit. Takto mu hrozí, že ho nikto nebude mať rád a to je veľká škoda.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %