Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Alan Wake: American Nightmare (X360) > XBOX360 > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameSite.sklordhagen8---75 %2012-06-24
Recenzeher.euOndřej Kašpárek8/1080 %2012-06-19
Herní webIvan Jeziorek7.2/1072 %2012-06-12
BonuswebEmanuel Svoboda---70 %2012-03-28
GameParkMalinka---65 %2012-03-24
Games.czKarel Vojtíšek7/1070 %2012-03-10
GameSite.skTerzeus---85 %2012-03-08
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---75 %2012-03-06
ZingRosťa Viktorin8/1080 %2012-03-06
XboxWeb.czDuallHead---89 %2012-03-05
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-03-05
Hrej.czPetr Strecker8/1080 %2012-03-02
Sector.sksaver8/1080 %2012-02-29
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski8/1080 %2012-02-29
Eurogamer.czMichal Jonáš8/1080 %2012-02-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.40 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 89 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

55.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 55 %
Pořadí:

Celkově: 1973 z 5973 Žebříček
XBOX360: 336 z 815 Žebříček
XBOX360/Third person akce: 49 z 148 Žebříček
Vše/Third person akce: 180 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Alan Wake: American Nightmare (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Alan Wake: American Nightmare (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2587x - statistika
Alan Wake: American Nightmare (X360) 77 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-10
Alan Wake: American Nightmare (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

77.40 %

Min : 65 % Max : 89 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Remedy
Distributor: Microsoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 15
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
I druhý Alan Wake nezůstává své dobré pověsti nic dlužen a nové dějství se tomu prvnímu i přes menší formát skoro vyrovná. Ano, je tu sice více akce a méně přežívání, a děj už vás za srdce určitě nechytí, ale skvělá atmosféra ve vynikajícím provedení zůstala v míře vrchovaté i podruhé, což se cení u menší a pouze stahovatelné hry obzvláště.
> Sector.sk : 8/10
Americká nočná mora je viac menej veľkým testom pre novinky do ďalšej časti hry. Autori skúšajú zmeny v rozmanitých oblastiach, aby nám nakoniec mohli naservírovať správne prímesy do Alan Wake 2. Nedá sa povedať, že by sme všetky úpravy chceli vidieť aj v dvojke, no každá novinka ponúkla niečo zaujímavé. Zbrane priniesli silu a otvorené prostredia rozsiahlejšie možnosti, k tomu sa pomocou rozhovorov prehĺbili vzťahy s postavami. Väčšine stránok ešte chýba krok k dokonalosti, ale ako celok, za relatívne nízku cenu arkádovky ponúka dostatok obsahu a kvality.
> GamesWEB.sk : 8/10
Za 1200 MS bodov dostanete parádny Bčkový zážitok, ktorí aspoň trocha skráti, nám fanúšikom, čakanie na Alana Wake 2. Treba si však dať veľký pozor na to ako k hre pristupujete, pre tých, ktorý oddane vyznávajú pôvodné spracovanie Alana Waka táto hra nie je. Tí by totiž mohli byť veľmi sklamaní.
> Hrej.cz : 8/10
Možná nepatří mezi nejdelší, ale nový Alan Wake je v této cenové kategorii opravdu výhodná koupě, která královsky pobaví i postraší.
> XboxWeb.cz : 89 %
Alan Wakes American Nightmare je naprosto špičková XBLA hra, která si zaslouží opravdový obdiv. Za pár kaček totiž dostanete tří áčkovou hru, jejíž herní doba se zastavila na hodnotě šesti hodin. Takže smekám pomyslný klobouk, Remedy... Už aby tu byl Alan Wake 2.
> Konzolista.cz : 8/10
Po dohrání příběhu jsme měli z Alan Wake: American Nightmare rozporuplné pocity, protože se jednalo o hodně krátkou zkušenost, navíc po zhruba polovině se opakovala. Nakonec nás ale Arcade režim přesvědčil o udělení větší známky, protože je neskutečně zábavný a dokáže vás udržet u televizní obrazovky po dalších několik hodin. Pokud jste měli původního Alana Waka rádi, a toužíte po nějakém tom akčnějším přídavku, je American Nightmare rozhodně dobrou volbou a utracených peněz nebudete ani na moment litovat.
> Czechgamer.com : 75 %
Jako zcela samostatný titul z Xbox Live Arcade nadprůměrné, jako (nepřímé) pokračování prvního dílu však jde o lehké zklamání.
> Zing : 8/10
American Nightmare je potomek, po němž ve skrytu duše touží každý otec. Dítě, které nejspíš nikdy nevystoupí ze stínu svého rodiče, ale zároveň je dostatečně schopné na to, aby mu nedělalo ostudu.
> GameSite.sk : 85 %
Alan Wakes American Nightmare je výborným prídavkom, navyše stojí len 1200 MS Points. Obsahuje predovšetkým jedinečnú filmovú akciu, kvalitný sprievodný príbeh, zopár nových vylepšení a zmien do systému hrania. Poteší aj nový Arcade Mode, ale hlavne výborná dĺžka kampane jedného hráča, ktorá sa v závislosti od toho, či hráč robí všetko, čo sa dá, pohybuje od piatich do šiestich hodín. Experimentovanie s novými nepriateľmi alebo krátka životnosť Arcade Modu sú síce malými chybičkami, v zásade ale hra rozhodne stojí za to a bude zaujímavé sledovať, ako sa vyvinie oficiálne pokračovanie. A ak ste fanúšikom pôvodnej h
> Games.cz : 7/10
Velmi dobré rozšíření značky, které však až moc sází na souboje a ignoruje hlavní přednosti značky, kterými byly atmosféra, napětí, strach a příběh jako vystřižený z hororových klasik. Funguje to, baví to, ale jeden se nezbaví dojmu, že to celé je spíchnuté horkou jehlou.
> GamePark : 65 %
Alan Wake American Nightmare vlastně není ani plnohodnotná hra. Je to v podstatě jedna epizoda navíc, která má rozšířit zážitek ze stávající hry, i když pokud se vám líbily předchozí dvě přidané epizody The Writer a The Signal, z American Nightmare asi nebude moc nadšení. Během pěti až šesti hodin hraní si užijete především souboje, střelbu všeho druhu a také minimální množství nějakého toho vyšetřování. Přesto je zážitek o dost slabší.
> Bonusweb : 70 %
Ani pokračování, ani další stahovatelný obsah, ale nový příběh ze světa spisovatele Alana Wakea, který vydal na samostatnou hru. Kratší, akčnější, ale stále poutavý a povedený.
> Herní web : 7.2/10
Alan převlékl svrchní oděv a neudělal dobře. Sako mu sedělo víc. Možná kdyby nebylo prvního dílu, možná kdyby byl ve vývoji déle nebo byl delší, zasloužil by si vyšší hodnocení. Některé změny ale byly určitě k lepšímu. Hudební doprovod doznal pozitivních změn, stejně tak HUD. Bohužel celý tento počin padá se zpracováním. Příběh je výborný, béčkový, plný kliše, ale leckomu nesedne. Takovíto hráči si musí výsledné hodnocení ještě ponížit. Já se snažil být v celkovém hodnocení nestranný, avšak čistě za sebe jej naopak o jeden bod ještě zved&aacu
> Recenzeher.eu : 8/10
Už celkem dlouho co jsme si zastříleli s takovou chutí. Alan na to jde totiž jinak, chytře, od lesa (a v tom lese i zůstane). Naservíruje hráči zábavný příběh s hutným scénářem, proložený kvalitním střílením potažmo svícením. Tak takhle ano, Remedy!
> GameSite.sk : 75 %
Z noviniek poteší viacero zbraní aj nepriateľov a nový Arcade mód.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %