Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Red Faction: Armageddon (PS3) > PS3 > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  99 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2011-07-13
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-06-28
Eurogamer.czJindřich Pirner5/1050 %2011-06-24
Sector.skmatus_ace7/1070 %2011-06-22
Games.czAndrej Švagr5/1050 %2011-06-17
Czechgamer.comPetr Schwank---65 %2011-06-17
Herní webRadek Svoboda---82 %2011-06-14
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz8/1080 %2011-06-14
DoupěJakub Kovář------2011-06-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.13 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 82 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3503 z 5973 Žebříček
PS3: 327 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 74 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 356 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Red Faction: Armageddon (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Red Faction: Armageddon (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3239x - statistika
Red Faction: Armageddon (PS3) 67 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-06-10
Red Faction: Armageddon (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

67.13 %

Min : 50 % Max : 82 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Volition Inc.
Distributor: THQ
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě :
Armageddon sází vše na jednu kartu a nabízí postupem času stále intenzivnější zážitek, jenž spolehlivě pohltí všechny fanoušky žánru. Když k tomu všemu přidáte ještě možnost po dokončení hry začít znovu se všemi upgrady a ultimátním pink fluffy unicornem coby zbraní, máte vtipnou hříčku na dlouhou dobu.
> Herní web : 82 %
Red Faction: Armageddon je velice povedená third person střílečka, jež nabízí brutální a frenetickou akci společně s chutným mixem prostředí, činností i možností v boji s lidmi a emzáckými brouky. Destrukce nezklamala a ve hře si s ní užijete opravdu hodně švandy.
> Zing : 8/10
Ač není nové Red Faction zrovna hrou, jakou jsme čekali, rozhodně si nás svou frenetickou a zábavnou hratelností získala. Na všechny problémy, neduhy a nedodělky totiž během několika minut děsně zábavného střílení rychle zapomenete.
> Games.cz : 5/10
Když není nápad, nepomůže ani demoliční rambajs. Red Faction se s Armageddonem zavrtalo do hlubin Marsu více, než je zdrávo a Volition vyrobili střílečku pro jeden večer, na kterou si už ráno nevzpomenete.
> Czechgamer.com : 65 %
Armageddon to jako pokračování úspěšné Guerilly nezvládl. Snaha přepracovat kvalitní hru na ještě kvalitnější se zjevně příliš nevyplatila.
> Sector.sk : 7/10
Red Faction: Guerrilla ani zďaleka nebola dokonalá hra, mala svoje chyby, no priniesla aj veľmi slušné herné elementy: otvorené prostredie, multiplayer, vedľajšie úlohy. Nič z tohto sa bohužiaľ v prípade Armageddonu nekoná, čo je veľká škoda.
> Eurogamer.cz : 5/10
Svižná lineární střílečka obohacená o prvky ničení okolí, poměrně zajímavými zbraněmi, vylepšováním všeho možného a s docela zábavným multiplayerem. Příběh na mě ale působil naprosto klišoidně, prostředí lineárně a depresivně a onen lineární průchod hrou mě oproti předchůdci velmi zklamal, stejně tak i hodně zjednodušená hratelnost. Dle mého názoru je tento díl Red Faction společně s druhým dílem série tím nejhorším. Jako celek je hra jen průměrnou střílečkou obohacenou pouze o destrukci prostředí a nano implantáty suplujícími regulérní RPG systém.
> Konzolista.cz : 7/10
Red Faction: Armageddon je určitě příjemnou akční hrou, která vám vydrží jeden víkend. Bohužel po dohrání už nemáte žádnou motivaci hru rozehrát a přidané kooperativní režimy hraní prodlouží jen o několik málo hodin. Pro fanoušky série je Armageddon určitě nutností, ale ani pro ostatní nemusí jít o špatný nákup. Zábava je totiž zaručena.
> hry.Sme.sk : 7/10
Výdrž hry je dvíhaná módom Infestation, ktorý dokáže udržať hráča pri obrazovke ďalšie hodiny. Všetko sú to parametre klasickej strieľačky, ktorá nechce byť ohromujúcim hitom, ale len príjemným spestrením teplého leta. A to sa darí Red Faction: Armageddon na výbornú. Lepšieho adepta na víkendovú akciu momentálne zrejme nenájdete.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %