Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Last of Us > PS3 > Akční

Kde koupit ?

FunStore  389 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMartin Zavřel------2013-07-14
Recenzeher.euJan Klimus8/1080 %2013-07-04
InGamer.czTomáš Herodek10/10100 %2013-06-24
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx10/10100 %2013-06-10
Games.czVáclav Rybář10/10100 %2013-06-10
BonuswebMichael Mlynář---93 %2013-06-10
Czechgamer.comJakub Pokorný---95 %2013-06-10
GameParkkralik2012---97 %2013-06-10
Eurogamer.czMartin Zavřel10/10100 %2013-06-10
ZingRosťa Viktorin8/1080 %2013-06-10
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2013-06-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

94.50 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

99.20 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 96 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 43 z 5973 Žebříček
PS3: 14 z 513 Žebříček
PS3/Akční: 3 z 55 Žebříček
Vše/Akční: 8 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Naprosto
Nick: (Hugo123)
Datum:2013-10-12 01:11:41
Užásné, určitě patří do stromu her reko 2013 po dopaření Beyond Two Souls mám chuť si dát Last Of Us znova:)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Last of Us
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Last of Us
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 7247x - statistika
The Last of Us 95 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-06-10
The Last of Us

Průměrné hodnocení z médií:

94.50 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 10/10
Nejlepší hra, která doposud vyšla na PlayStation 3 napříč všemi žánry, tečka
> Games.cz : 10/10
Bude hrou roku titul z umírající platformy? The Last of Us je horkým želízkem v ohni, právě proto, že hráče ohromuje nikoliv grafikou, ale hutnou zápletkou z generického postapokalyptického žánru. Jedinečný důkaz toho, že i skvělé se dá vylepšit. A že celek může být mnohem víc než pouhý součet jednotlivých částí.
> Bonusweb : 93 %
Nepřátelé vás někdy zmerčí, aniž byste věděli jak a proč
> Czechgamer.com : 95 %
The Last of Us je titul, ktorý si nezaslúži byť iba na jednej hernej platforme, túto hru musia hrať všetci. Hlavne tí, ktorí milujú postapokalyptické svety, nemŕtvych a dobrý príbeh. Žolík Playstation 3 na tento rok!
> GamePark : 97 %
Pokud máte pod televizorem usazený PlayStation 3, jedná se pro vás o naprostou nutnost, jestliže se ještě někdy chcete nazývat hráči. Zároveň bychom hru s klidem označili za to nejlepší, co kdy bylo pro tuto konzoli vytvořeno, a už se začínáme těšit na to, kam povedou cesty tvůrců na novém PS4.
> Eurogamer.cz : 10/10
Jak poznáte mimořádnou hru? Tak, že po jejím dohrání vám dost dobře nejde hrát nějakou jinou. Zkoušel jsem druhý den nejmenovaný nový titul a musel jsem jej odložit. The Last Of Us mi zvedla laťku kamsi, kam málokterá hra dosáhne a bude mi chvíli trvat, než to překousnu. Do té doby nemám jinou možnost, než rozehrát New Game Plus v tomhle mimořádném díle.
> Zing : 8/10
The Last of Us je popravdě tak trochu zklamáním. Ano, jde bezpochyby o vynikající hru, ale asi jsem od ní čekal víc.
> Konzolista.cz : 10/10
Mnozí říkali, že vývojáři ze studia Naughty Dog budou mít hodně těžké překonat Uncharted sérii. I když se do The Last of Us vkládaly velké naděje, asi nikdo nečekal, že se k nám dostane taková bomba, jaká nakonec dostala. Pokud The Last of Us není nejlepší videohrou všech dob, tak alespoň této konzolové generace. Jen těžko byste hledali nějakou jinou, která vás uhrane svým dech beroucím příběhem, do posledního detailu vypiplanou hratelností a audiovizuálním zpracováním, jako právě tato. Naughty Dog vytvořil mistrovské dílo, videoherní klenot, na který budete vzpomínat za pět, za deset, ale i za padesát let.
> InGamer.cz : 10/10
Nakonec malá rekapitulace: The Last of Us je obrovská hra. Její propracovanost, detailnost a téměř bezchybnost z ní dělá asi nejlepší záležitost současné generace. Na takové tituly nenarážíme jen tak. Našince navíc potěší opravdu povedená titulková lokalizace.
> Recenzeher.eu : 8/10
The Last of Us je docela zklamání, hra to vůbec není špatná, je velmi kvalitní, ale určitě nedosahuje na nejvyšší hodnocení, kvůli svým mnoha nedostatkům. Hlavní dvě postavy jsou nezapomenutelné (to samé se ale nedá říct o vedlejších), prostředí je překrásné, ale hratelnosti chybí mnoho k dokonalosti.
> Eurogamer.cz :
Hra je dynamická, napínavá, skvěle se ovládá a neříkejte, že nemáte chuť zkusit, kteří z vašich přátel na Facebooku se dožijí dvanáctého týdne.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %