Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Portal 2 > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebMichal Kuliš---95 %2011-05-10
GameSite.skChivay---100 %2011-05-10
hry.Sme.skJán Kordoš9.1/1091 %2011-05-05
Herní webRadek Svoboda---100 %2011-05-02
Sector.sksaver9.5/1095 %2011-04-27
GameParkLakrumáček---93 %2011-04-27
ZingMartin Cvrček / Cvrnda10/10100 %2011-04-24
Hrej.czOndřej Hrabec10/10100 %2011-04-22
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---91 %2011-04-22
Recenzeher.euVlastimil Ferko---100 %2011-04-22
Games.czLukáš Grygar10/10100 %2011-04-21
DoupěMichal Šodek10/10100 %2011-04-21
Eurogamer.czPavel Oreški9/1090 %2011-04-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

96.54 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.31 %

Počet hodnocení: 26
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 10 z 5973 Žebříček
PC: 3 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 1 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 2 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2011-03-24
Czechgamer.com2011-02-15
Doupě2010-08-22
Zing2010-07-27
Hrej.cz2010-06-17
GamePark2010-03-13
Eurogamer.cz2010-03-12

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Recenze
Nick: (Buchti?)
Datum:2011-07-20 13:05:34
Portal 2 je propracovanější, vtipnější a ještě víc dá zavařit vašim mozkovým závitům. Valve opět přišli s něčím, co by nikoho nikdy nenapadlo. Nebo vám se snad ve snech zdá o Portalu mezi Zemí a Měsícem? Portalová zbraň je druhým nejlepší vynálezem těsně po gravity gunu - http://buchtic.bloguje.cz/898739-portal-2-nejgenialnejsi-hra-vsech-dob.php
[Odpověz]

Titulek: Kandidát na hru roku
Nick: (Warkis) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 20:37:42
Zatím jednoznačně jedna z nejlepších her (ne-li nejlepší) roku 2011. Pokud jste byli nadšeni z prvního dílu, tak zde umřete blahem. Nehledě na to, že si ještě užijete přidaného kooperativního modu. http://www.ukamenujleprikona.cz/portal-2-tak-vypada-poradna-hra/
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Portal 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Portal 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 16090x - statistika
Portal 2 97 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-04-21
Portal 2

Průměrné hodnocení z médií:

96.54 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Valve Software
Distributor: Valve (Steam)
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 13
Počet preview: 7

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 10/10
K rozsudku nad pokračováním, které překročilo stín prvního dílu, nám stačí uzmout z kontextu hlášku jedné ze zúčastněných postav: “Tohle je umění.”
> Sector.sk : 9.5/10
Portal 2 môžeme zhodnotiť ako veľmi kvalitného nástupcu experimentálnej jednotky. Keďže dvojka je už plne komerčný titul, je tu už menej experimentov, ale všetko je dokonalejšie, dotiahnuté, rozšírené a vypiplané na maximum.
> Hrej.cz : 10/10
Můžete mě ukamenovat, ale pokud si nějaká hra zaslouží maximální hodnocení za výjimečné kvality v oblasti nápaditosti, příběhové složky, gameplaye, grafiky, tedy stěžejních pilířů videohry, jde o Portal 2. Kéž by podobných her vycházelo více.
> Eurogamer.cz : 9/10
Portal 2 je stejně skvělý jako první díl, navíc je větší a propracovanější. Staví na zábavném světě plném šílených robotů a absurdních vědeckých pokusů. Příjemně plyne hratelnost, která je prostá přehnaně těžkých úkolů, přesto je pro hráče výzvou.
> Doupě : 10/10
Kvalita hry mě jako recenzenta staví před nelehký úkol; co dát jako zápory? Zjednodušování prvků? Starý engine? Málo meme odkazů? Někdo hře vyčítá krátkost, podle mě kompletní Portal 2 vrací trend her, které za jedno odpoledne nestihnete, to se o Call of Duty nebo Homefrontu říct nedá.
> Zing : 10/10
Portal 2 je zábavné, vtipné a hlavně originální veledílo bez jakýchkoliv chyb. Bezesporu jeden z nejnadějnějších kandidátů na hru roku, možná přímo nejnadějnější.
> hry.Sme.sk : 9.1/10
Portal 2 je skvelou hrou. Zábavnou, inteligentnou, vtipnou. Nevydrží vám na 20 hodín čistého herného času, nie je to klasický žrút času, ale zábava, do ktorej vložené peniaze budete považovať za vhodne investované. Má v sebe to správne čaro a už teraz si môžeme byť všetci istí, že nové hádanky budú pribúdať. Potenciál využitia rébusov je obrovský. A to číslo, že nie je vyššie, keď hra v podstate nemá žiaden zápor? Možno len také jemné štuchnutie do rebier vývojárov Valve, ktorí nám predsa len mohli dať hneď na začiatok trochu väčšiu porciu.
> Bonusweb : 95 %
Skvělé pokračování skvělé hry. Fanoušci prvního dílu docení návaznost na předchudce a nové překážky, zatímco ti nepolíbení získají úplně nový pohled na logické hry
> GameSite.sk : 100 %
alve to znova dokázal. Postavil hru na jednoduchých základoch s vynikajúcou hrateľnosťou, ktorá si hravo poradí s konkurenciou akejkoľvek podoby. Ak máte radi hry od Valve, či logické, originálne spracované hry s trvanlivým multiplayerom, tak Portal 2 je pre vás pravá voľba.... Počkať, nie, Portal 2 je pravá voľba pre každého hráča, ktorý sa dokáže vyrovnať s absenciou streľby. Portal 2 je must have titul a dnes už jasný držiteľ ceny za najlepšiu logickú hru na hru...
> Czechgamer.com : 91 %
Portal 2 parádně navazuje na jízdu prvního dílu a opět ukazuje sílu vývojářů ze studia Valve. Zkrátka jedna z nejlepších her roku.
> GamePark : 93 %
Vlastně jediné, co mi chybí, jsou argumenty, proč hře nedat hodnocení blížící se hodnocení absolutnímu. Napadá mě pouze toto: příliš časté nahrávání úrovní. Hra je koncipována jako sada oddělených logických problémů a obzvláště v úvodu “potkáváte” nahrávací obrazovky prakticky na každém kroku. Loading je sice otázkou okamžiku, o tom žádná, ale přesto poměrně výrazně narušuje dojem z hladkého plynutí hry. 93 %. Tak, a až se mě Bojler zeptá, jaká pecka že mě letos nejvíc zaujala, budu mít jasno. Byť ještě neskončil duben.
> Recenzeher.eu : 100 %
Portal 2 – herní orgasmus a oslava geniálních mechanismů. Tam kde ostatní hry tasí kolty a elektrické biče, přichází nový Portal s perfektním humorem a nekonfliktní hratelností. Přesto je chytlavý a dokázal už teď pobláznit nejednoho zapřisáhlého FPSkaře. Valve se dušuje, že tohle je jejich nejlepší singlepalyerová hra. A víte co? Oni vážně nelžou!
> Herní web : 100 %
Portal 2 je inteligentní, osvěžující a esteticky krásná hra, na kterou hráči budou ještě dlouho vzpomínat. Je to hra, která u nás i ve světě sklízí nadšené ovace od hráčů a samé devítky či desítky od recenzentů - a plným právem.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %