Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Juarez: Bound In Blood > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Call of Juarez: Bound In Blood (PS3) 90.00 %XBOX360 - Call of Juarez: Bound In Blood (X360) 83.50 %

Kde koupit ?

(X)zone  299 Kč  České titulky

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---77 %SCORE 186
LEVELVojtěch Bednář9/1090 %LEVEL 180
GamesWEB.skMichal Nemec / MickTheMage---85 %2009-09-07
GamesportMarek Škácha---80 %2009-09-05
Recenzeher.eukiller---80 %2009-07-24
DoupěKarel Kališ8/1080 %2009-07-23
Vokr.comEso9.5/1095 %2009-07-21
GameSite.skKlajo---85 %2009-07-08
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2009-07-06
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2009-07-03
GameParkAmmoni@c---90 %2009-07-01
BonuswebMichal Kuliš---88 %2009-07-01
Hrej.czAleš Smutný9/1090 %2009-07-01
Sector.skuni9/1090 %2009-07-01
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://pc.hrej.cz/specialy/call-of-juarez-bound-in-blood/Autor: Zdeněk Princ a Aleš Smutný (Hrej.cz) / hodnocení: 9/102009-07-01

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.93 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.84 %

Počet hodnocení: 19
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 831 z 5797 Žebříček
PC: 324 z 3048 Žebříček
PC/FPS: 46 z 301 Žebříček
Vše/FPS: 91 z 508 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2009-05-13
Gamesport2009-05-11
Games.cz2009-04-29
GamePlanet.cz2009-04-27
Bonusweb2009-04-20
GamePark2009-04-09
GameStar.cz2009-04-09
Recenzeher.eu2009-02-25

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: ?
Nick: (midarx) - neregistrovaný
Datum:2013-08-09 12:33:37
hru sem si stahl pres ulozto.hru sem spustil a dal novou hru a pri na citani se mi to seklo proste nesla nacist hra co stim pls poradte
[Odpověz]

Titulek: Re: ?
Nick: (dobrý samaritán) - neregistrovaný
Datum:2013-08-09 15:06:49
Nejefektivnější a zaručeně spolehlivé řešení je pořídit si v obchodě originál :P

Titulek: hm
Nick: (sifon fis) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 21:32:24
vynikající grafika parádní příběch dobře vložená čeština sprostá slova uplně real jen je to strašně krátký
[Odpověz]

Titulek: Re: hm
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-11 21:38:09
Díky za info, chystám se zahrát..

Titulek:  
Nick: (feLZet)
Datum:2010-04-25 01:45:15
Vynikající engine, dobrá hratelnost, originalní mise ale doba hraní je příšernáááá x( 8.5/10
[Odpověz]

Titulek: lan
Nick: (ahumado) - neregistrovaný
Datum:2009-08-04 01:47:22
je tu nějaká diskuze?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Juarez: Bound In Blood
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Juarez: Bound In Blood
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18770x - statistika
Call of Juarez: Bound In Blood 84 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-30
Call of Juarez: Bound In Blood

Průměrné hodnocení z médií:

83.93 %

Min : 70 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Techland
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 14
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 90 %
Pokud máte rádi dobrou, i když předem nascriptovanou akci, užijete si doslova plnými doušky a atmosféra divokého západu na vás znovu dýchne nezapomenutelným vysušeným závanem pouště.
> Bonusweb : 88 %
Druhý CoJ stále ,,jen akcí,,. Kromě zmíněných zpestření a dobrého řemeslného zpracování nečekejte nic objevného. Ani tak jsem se po celou dobu hraní nenudil. Naopak, skvěle jsem se bavil.
> Hrej.cz : 9/10
Pravdou ale je, že pro všechny klady zapomenete na to, že jdete tunelem, vystřílíte půlku Kalifornie a Mexika a vlastně jde „jen“ o bohapustou střílečku. Protože ona je tak zábavná...
> Eurogamer.cz : 7/10
Zamrzí, že celé dobrodružství dokončíte skoro dříve, než vyměníte zásobník, na divokou cestu si kamaráda nepozvete a náplň hry mohla být krapet více rozmanitější.
> Sector.sk : 9/10
Príbeh, hoci o niečo menej originálny ako v pôvodnej hre Call of Juarez, ale na druhú stranu bez slimačích pasáží. Mohol byť dlhší, ale pri hre za jedného a potom druhého brata s mierne obmeneným obsahom je tak akurát.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
Nemôžete čakať nič novátorské, originálne alebo bombastické. To, čo dostanete, vám bude vrchovate stačiť a charakterizovanie titulu ako kvalitná hra, za ktorú sa oplatí položiť peniaze na stôl.
> Vokr.com : 9.5/10
Atmosféra je vynikající, navíc co potěší je to, že se na jednom místě dlouho nezdržíte a už jste v úplně jiném, ale stejně lákavém prostředí. Variabilita map a misí je skvělá až to působí, jako byste skákali z jedné atrakce do druhé. A to se cení.
> Doupě : 8/10
Hru pro jednoho hráče trochu podrývá zcela nepochopitelná absence kooperativní hry a místy až trochu moc velká akčnost. Což však zabránilo pouze tomu, aby se z Bound in Blood stala legendární hra.
> Recenzeher.eu : 80 %
Výtečně propracované postavy, skvěle propracované efekty a ještě lépe propracované okolí, dodává hře opravdu výtečnou atmosféru. Mezi záporné body hry bych zařadil občasné automatické zaměřování.
> GamesWEB.sk : 85 %
Výborne optimalizovaná hra, ktorá nielenže dobre vyzerá, ale i výborne zvučí. Dabing väčšiny postáv je na úrovni, čo trochu pokrivkáva, sú pohyby v prestrihových scénach a možno trochu zamrzí dĺžka hry.
> Gamesport : 80 %
Povedený příběh, možnost hrát za víc postav, což dává možnost k opětovnému hraní a mnoho dalších věcí, které vás zaujmou. Pro westernové nadšence je to jasná koupě.
> LEVEL : 9/10
Napínavé duely a autentické prostředí jsou splněným snem každého fanouška Divokého západu. Díky řadě zajímavých řešení a syrové atmosféře snadno zapomenete, že nesvíráte ve zpocené dlani těžký a chladný šestiraňák, ale myš.
> Časopis SCORE : 77 %
Kdyby se podařilo vyhnout tuhým skriptům a až nechutné lineárnosti, přehoupli bychom se přes osmičku. Pokud vás ale láká Divoký západ a chcete si vyzkoušet výbornou střílečku v originálním prostředí, nemáte důvod váhat.
> GameSite.sk : 85 %
Hru si zamilujú nielen zarytí Cowboys, ale aj priemerní hráči strieľačiek, ktorí si radi užijú naozaj perfektný, vtipný, ale aj občas smutný príbeh.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %