Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Deadpool > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.cztonyskate7/1070 %2013-12-15
InGamer.czTomáš Herodek6/1060 %2013-10-04
BonuswebJan Lysý---65 %2013-07-24
Recenzeher.euJan Klimus8/1080 %2013-07-20
XboxWeb.czDuallHead---77 %2013-07-20
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2013-07-20
Hrej.czDavid Sillmen6/1060 %2013-07-14
Games.czAleš Smutný6/1060 %2013-07-14
Czechgamer.comPetr Schwank---65 %2013-07-14
ZingRosťa Viktorin6/1060 %2013-07-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

66.70 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 3535 z 5973 Žebříček
PC: 1647 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 173 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 464 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Deadpool
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Deadpool
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3143x - statistika
Deadpool 67 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-07-11
Deadpool

Průměrné hodnocení z médií:

66.70 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 6/10
Deadpool silou své značky zjevně neměl na velkoformátovou hru za desítky milionů dolarů. Výsledek je přesto docela zábavný, protože jednoduché herní mechanismy pozvedá obrovská porce humoru, jakého se ve hrách jen tak nedočkáte.
> Games.cz : 6/10
Humorná záležitost s charismatickým a naprosto nepříčetným komiksovým hrdinou, která má ale jednu slabinu a tou je samotná akce. Chutná salsa na oschlé tortille průměrné kvality.
> Czechgamer.com : 65 %
Klasická marvelovská adventura podle šablony Activisionu, tentokrát říznutá o neskutečnou nálož Deadpoolových hlášek. Fanoušci Marvelu ať si připočtou ještě deset procent.
> Zing : 6/10
První Deadpoolův sólo projekt nakonec průšvihem neskončil, ale vyloženě pyšný na něj užvaněný zabiják být rozhodně nemůže. Příště to bude chtít tvůrce víc cepovat.
> Recenzeher.eu : 8/10
Pro fanoušky komiksů, Marvelu, Deadpoola a bláznivého humoru je tato hra jasnou volbou a nemělo by vám v její koupi nic bránit, ani nízká hodnocení na internetu. Pro ostatní se jedná o dobrou hru, která ale ztrácí na špičky v žánru kvůli nízkému rozpočtu, několika buggům a horší kameře. Nenechte se ale odradit a pusťte se do bláznivého dobrodružství nesmrtelného antihrdiny.
> XboxWeb.cz : 77 %
Hra Remember Me se mi vryla do paměti a budu na její atmosféru velmi rád vzpomínat, stejně jako na Alana Wakea. Ovšem pohledem dnešního hráče se jedná o lehce nadprůměrné dílo díky koridorovému postupu a rozdělením designu na adventurní části a bojové arény. I tak hra oplývá nezaměnitelnou atmosférou, spletitým příběhem a inovativním nápadem v podobě Combo Lamb.
> Konzolista.cz : 7/10
Videoherní Deadpool se povedl, a ačkoliv nepřichází s něčím novým, co bychom ještě neviděli, je velmi zábavný, a o to jde u hry především. Škoda jen několik mušek, které mi zabraňují dát vyšší hodnocení, ale nic nemění na tom, že Deadpool má svůj charakteristický humor, rozmanitý soubojový systém a pěknou grafiku. Pokud máte komiksovou předlohu rádi, určitě si hru sežeňte, ale ani pro ostatní se nejedná o špatnou volbu. Deadpool je během léta rozhodně příjemně hratelnou akcí, která zkrátí čas při čekání na podzimní pecky.
> Bonusweb : 65 %
Tak skvělou ústřední postavu jsme dlouho neviděli. Jenže k dobré hře to nestačí. Potenciál byl přitom obrovský.
> InGamer.cz : 6/10
Deadpool: The Game vsadil všechny karty na postavu, o které hra je. Máte-li tohohle psychopatického žoldáka rádi, navyšte si hodnocení o jedno číslo a okamžitě si běžte pařit. Rozhodně se nudit nebudete, přestože budete mít pocit, že tohle všechno jste už viděli. Pokud vám však Deadpool nic neříká, opatrně, hlavní protagonista se vám nemusí líbit a pak by šlo o vyhozené peníze.
> XboxWeb.cz : 7/10
Deadpool je docela zábavnou hrou. Souboje jsou opravdu povedené a příběh nabízí několik dosti vtipných momentů, ale nevyvážená obtížnost, problematická kamera a některé slabší fóry hře škodí. Nicméně se jedná o dobrý titul, který si napoprvé užijete, ale pak už nebudete mít nejmenší důvod jej znovu zapnout.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %