Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dead or Alive Dimensions (3DS) > 3DS > Bojová

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euMartin Paytok7/1070 %2011-08-18
Games.czTomáš Marný7/1070 %2011-07-26
Sector.skmatus_ace8.5/1085 %2011-06-15
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-05-31
BonuswebJaromír Chvalíček---80 %2011-05-25
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.00 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1768 z 5973 Žebříček
3DS: 23 z 64 Žebříček
3DS/Bojová: 3 z 5 Žebříček
Vše/Bojová: 60 z 151 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dead or Alive Dimensions (3DS)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dead or Alive Dimensions (3DS)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1997x - statistika
Dead or Alive Dimensions (3DS) 79 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-24
Dead or Alive Dimensions (3DS)

Průměrné hodnocení z médií:

79.00 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Tecmo
Distributor: Nintendo
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 5
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 80 %
Dead or Alive: Dimensions je tedy bojová pecka, pěkně zpracovaný a ďábelsky návykově hratelný titul. V souboji s konkurenční hrou Super Street Fighterem IV: 3D Edition máme jasného vítěze. To je on, Dead or Alive: Dimensions je šampion.
> Konzolista.cz : 9/10
Dead or Alive Dimensions jsme po prvních dojmech moc nevěřili. O to větší překvapení se dostavilo, když se k nám dostal na recenzi. Jedná se totiž o vynikající hru, která jako jedna z mála nedělá nové konzoli od Nintenda ostudu a ukazuje i směr, jakým by se měla ubírat konkurence. Je docela zajímavé, že dvě nejkvalitnější hry pro Nintendo 3DS jsou bojovky.
> Sector.sk : 8.5/10
Ako dopadol súboj dvoch kohútov na jednom smetisku? Osobne si myslím, že nerozhodne. Hra nie je lepšia ako Super Street Fighter 4 3D Edition, no rozhodne nie ani horšia. Je len jednoducho iná. Ponúka iný pohľad na žáner a zameriava sa na iné súčasti. Zatiaľ, čo SSF4 3D je bezkonkurenčný vo svojom online komponente, tak DoA Dimensions ponúka kvalitný singleplayerový zážitok zaodetý do plnohodnotného (aj keď pre niekoho možno nezaujímavého) príbehu. Fanúšikovi žánru by rozhodne doma nemal ani jeden z týchto titulov chýbať.
> Games.cz : 7/10
Bojovka, která na jedné straně až nehezky vsází na okatost a povrchnost, ale na straně druhé nabízí propracovaný soubojový systém podepřený kvalitně zpracovanými bojišti. Má jisté nedostatky, které zamrzí, ale rozhodně jako předkrm před Tekkenem velmi dobře pobaví.
> Recenzeher.eu : 7/10
Zábavné souboje, zajímavý Survival mód, grafické zpracování, renderovaná videa, rozmanitost charakterů a bojových stylů, početný bonusový obsah

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %